Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Május 21. 21:54, hétfő | Helyi

Kézigránáttal robbantotta fel magát egy férfi Vonyarcvashegyen

Meghalt egy férfi, aki felrobbantott egy kézigránátot vonyarcvashegyi kertjében - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-t.

2012. Május 17. 07:09, csütörtök | Külföld

Kína megtorlással fenyegeti Észak-Koreát

Peking csendesen arra ösztökéli Phenjant, hogy mondjon le harmadik atomkísérletéről – közölte két forrás, amely ismeri a zárt ajtók mögötti kétoldalú tárgyalások tartalmát, de még nem derült ki, hogy reagál erre Phenjan

2012. Május 16. 14:09, szerda | Külföld

Túlélte a merényletet a volt belügyminiszter

Robbantásos merényletet követtek el kedden Bogotában Kolumbia egyik korábbi belügyminisztere ellen, aki túlélte a támadást, de öt ember életét vesztette.

2012. Május 11. 07:03, péntek | Külföld

Azt írta, hogy elkezdi megölni a Tesco alkalmazottait

Vélhetően nem a kassai McDonald’s előtti robbantás volt az egyetlen bűntett, melyet a fanatikus állatvédő elkövetett – írja a Paraméter.sk szlovákiai magyar hírportál.

2012. Április 17. 14:19, kedd | Sport

Tombol a terror Mahacskalában, épphogy megmenekültek Dzsudzsákék!

Dzsudzsák Balázs korábbi csapatának városában az utóbbi 12 órában három robbantásos merénylet történt - közölte hétfőn a dagesztáni belügy sajtószolgálata. Vasárnap délután Dzsudzsákék a dagesztáni fővárosban játszottak

2012. Április 11. 07:15, szerda | Kék hírek

Bombaveszély: kiürítettek egy szállodát Érden

Kiürítettek egy érdi hotelt, miután egy ismeretlen telefonáló robbantással fenyegetőzött; a helyszínen talált gyanús csomagot vizsgálják – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedd délután az MTI-vel.

2012. Február 18. 07:33, szombat | Belföld

Robbant a jég Tiszaroffnál

Helikoptert is bevetettek a tűzszerészek a Tiszaroffnál keletkező jégtorlasz felrobbantásához.

2012. Február 14. 12:21, kedd | Kék hírek

Elfogták a robbantással fenyegetőző fiút

Hajdúhadházon fogták el azt a fiatalkorú fiút, aki robbantással fenyegette meg szombat délelőtt a debreceni Nagyállomást, órákra megbénítva a vasúti forgalmat.

2011. December 26. 14:58, hétfő | Külföld

Bosszúból robbantottak a minisztériumnál?

Öngyilkos merénylő robbantotta fel magát hétfő reggel Bagdadban a belügyminisztérium épületénél; rendőrségi és kórházi források szerint a merényletben legalább hatan meghaltak, 34-en pedig megsebesültek.

2011. Október 09. 07:13, vasárnap | Külföld

Rendőrkézen az IKEA-áruházakban robbantó merénylők

A lengyel rendőrség őrizetbe vett két 39 éves lengyel férfit, akit azzal gyanúsít, hogy május és szeptember között több európai ország IKEA-áruházaiban zsarolás céljából kisebb robbantásos merényleteket hajtottak végre.