Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Október 02. 07:24, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Újra az élen Stephen King-horror

Újra az élen Stephen King-horror

Egy hét után újra a bevételi lista élére került Stephen King Az című horrorja az észak-amerikai mozikban, miután sikerült leköröznie a hétvége legjelentősebb premierfilmjét, a Barry Seal: A beszállító című filmdrámát.

A filmstúdiók vasárnapi becslései szerint az Az, amely minden idők legjobban teljesítő horrorja, negyedik hétvégéjén 17,3 millió dollár bevételt hozott, többet, mint az egykori TWA-pilóta, Barry Seal történetét feldolgozó, Tom Cruise főszereplésével forgatott filmdráma, és a múlt heti listavezető, a Kingsman: Az aranykör című kémfilmfolytatás. E két produkció 17 millió dollárra becsült bevétellel osztozik a második helyen.

Bár a kritikák nagyon dicsérik Tom Cruise-t a drogcsempésszé és CIA-ügynökké váló kereskedelmi pilóta valós alakjának megformálásáért, az indulás kissé gyengének számít a sztár esetében.

Egy másik premierfilm, az Egyenesen át, amely az azonos című 1990-es thriller újraforgatott változata, csendben a negyedik helyen végzett csekély, 6,7 millió dollár bevétellel.

Címkék: az, film, Horror, mozi, steven king

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.