Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. Október 02. 11:41, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Újabb videó a fővárosi robbantóról – Ezen jól látható!

Újabb videó a fővárosi robbantóról – Ezen jól látható!

Újabb fénykép- és kamerafelvételeket tett közzé a Központi Nyomozó Főügyészség a feltételezett Teréz körúti robbantóról, és az elkövető beazonosításához továbbra is kéri a lakosság közreműködését.

A Központi Nyomozó Főügyészség előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A főügyészség a szeptember 24-én 22 óra 36 perckor a Budapest VI., Teréz körúton történt robbantás egyelőre ismeretlen személyazonosságú, vélt elkövetőjéről azonosításra alkalmas újabb fénykép- és videófelvételekkel rendelkezik.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyével, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számon, vagy a „Telefontanú” 06/80-555-111 zöld számán. Bejelentését megteheti a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, illetve személyesen bármelyik rendőri szervnél. Az országos rendőrfőkapitány a nyomravezetőnek nettó 10 millió forint díjat tűzött ki. A bejelentő személyét bizalmasan kezeli a hatóság.

Kéri továbbá a rendőrség a közzétett képek egyikén látható azon kerékpáros tanúként történő jelentkezését, aki a robbantást megelőzően elhaladt a helyszínen.
A fénykép- és videófelvételek hamarosan elérhetőek lesznek az ügyészség hivatalos honlapján, a www.mklu.hu oldalon a Sajtó címszó alatt található Hírek, közlemények rovatban!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.