Városlista
2023. június 4, vasárnap - Bulcsú

Hírek

2010. Május 12. 18:39, szerda | Helyi
Forrás: www.balaton.vom.hu

Több körforgalom is készül

Több körforgalom is készül

Augusztusban indul a látványos munka a 71-es számú főút Keszthelyt elkerülő szakaszán.

Várhatóan jövő májusban már birtokba vehetik az autósok a keszthelyi elkerülő északi szakaszát. A beruházás a Közlekedési Operatív Program támogatásával valósul meg majdnem másfél milliárd forintból. A munkagépek áprilisban újra megindultak a területen, de a munka látványos része csak augusztusban kezdődik.Az építkezés során egy csaknem hat kilométeres új, 2x1 sávos út épül, valamint három körforgalmú csomópontot és két új hidat is kialakítanak. Jelenleg a még fel nem tárt Várvölgyi csomópont környezetében lévő régészeti területeken folynak az ásatások. Hamarosan befejeződik a nyomvonal lehumuszolása, illetve a töltés és a bevágási szakaszok kitűzése, és a nyár második felében megkezdődik az építkezés.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 12. 09:12, péntek | Helyi

83-as út - Az új nyomvonalra terelik át a forgalmat Tétszentkút és Gyarmat között

Az új nyomvonalra terelik át a 83-as főút forgalmát Tétszentkút és Gyarmat között péntek délelőtt - írja a minisztérium.

2023. Június 04. 08:29, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 22. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2023. Június 04. 08:26, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Huszonegy év után ismét döntős a Ferencváros

A Ferencváros 2002 után ismét bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája fináléjába, miután 30-29-re legyőzte a dán Esbjerget a budapesti négyes döntő szombati elődöntőjében.

2023. Június 04. 08:24, vasárnap | Belföld

A világ legnagyobb székelykapuját adták át Sokorópátkán