Városlista
2023. december 11, hétfő - Árpád

Hírek

2010. Május 12. 18:39, szerda | Helyi
Forrás: www.balaton.vom.hu

Több körforgalom is készül

Több körforgalom is készül

Augusztusban indul a látványos munka a 71-es számú főút Keszthelyt elkerülő szakaszán.

Várhatóan jövő májusban már birtokba vehetik az autósok a keszthelyi elkerülő északi szakaszát. A beruházás a Közlekedési Operatív Program támogatásával valósul meg majdnem másfél milliárd forintból. A munkagépek áprilisban újra megindultak a területen, de a munka látványos része csak augusztusban kezdődik.Az építkezés során egy csaknem hat kilométeres új, 2x1 sávos út épül, valamint három körforgalmú csomópontot és két új hidat is kialakítanak. Jelenleg a még fel nem tárt Várvölgyi csomópont környezetében lévő régészeti területeken folynak az ásatások. Hamarosan befejeződik a nyomvonal lehumuszolása, illetve a töltés és a bevágási szakaszok kitűzése, és a nyár második felében megkezdődik az építkezés.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 11. 15:30, hétfő | Életmód

Armin van Buuren és Kamrad is fellép jövőre a Szegedi Ifjúsági Napokon

A holland Armin van Buuren és a lengyel-német Tim Kamrad is fellép jövőre a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN), a nyárzáró fesztivált augusztus 28. és 31. között rendezik a Szegedi Partfürdő területén - tájékoztatták a szervezők hétfő

2023. December 11. 15:25, hétfő | Külföld

Az orosz hírszerzés szerint a Nyugat fontolóra vette az ukrán elnök elmozdítását

Vezető nyugati hatalmak magas rangú tisztségviselői arról tárgyalnak, hogy \"leváltanák\" posztjáról Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt - állította hétfői jelentésében az orosz Külső Hírszerző Szolgálat (SZVR) sajtószolgálata.