Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Március 07. 15:10, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Tetten érték a keszthelyi nőt

Tetten érték a keszthelyi nőt

Kedden délután tett bejelentést a Rendőrségre az egyik keszthelyi bevásárlóközpont vezetője, mert tetten értek egy helybeli nőt,

aki amint az önkiszolgáló üzletben 4.678 forint összegben próbált meg csokoládékat, túrót, sampont a táskájába rakva eltulajdonítani. A rendőrök a nőt előállították

Más friss rendőrségi hírek Zala megyéből

Kedden este arról érkezett bejelentés a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság kertvárosi körzeti megbízottjához, hogy egy férfi bezárkózott egy zalaegerszegi áruház mellékhelyiségébe és onnan nem hajlandó kijönni. A körzeti megbízott és a járőrök közösen előállították a férfit, aki a rendőri intézkedéssel szemben is engedetlenséget tanúsított. Ellene feljelent tettek.

Kedden délelőtt tett bejelentést a Rendőrségre egy nagykanizsai használtruha üzlet alkalmazottja, mert a boltban az ott készült korábbi kamerafelvételek alapján felfedezni vélte a korábban sorozatban történt táska- illetve pénztárcalopás elkövetőjét. A bejelentéskor az alkalmazott közölte a rendőrökkel, hogy tudomása szerint a nő éppen eltulajdonít valamit. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság járőrei azonnal a helyszínre indultak, ahol elfogták és előállítottak a nőt, akit dolog elleni erőszakkal, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

Kedden délután a nagykanizsai járőrök ellenőrzés alá vontak egy helybeli fiatalkorú fiút, akiről kiderült, hogy eltűnés miatt körözik. A rendőrök a fiút visszaszállították a Csengery úti Speciális Otthonba.

Szerdán hajnalban egy újságkihordó arról értesítette a nagykanizsai rendőröket, hogy munka közben az egyik autószalon előtt egy személyt lát a földön feküdni. Mivel a férfi sem önerőből, sem pedig segítséggel nem tudott felállni, a feltett kérdésekre pedig nehezen válaszolt, ezért a helyszínre érkező rendőrök rendőrök biztonsági intézkedés keretében a mentőkkel kórházba szállíttatták.

Kedden délután Letenyén vontak ellenőrzés alá a rendőrök egy tizenhat éves lányt, akiről kiderült, hogy a Nagykanizsai Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözi. A rendőrök a lányt meghallgatását követően átadták a letenyei gyermekotthonnak.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.