Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Március 14. 13:49, péntek | Bulvár
Forrás: Fénypont Média PR

Sztárok disznólkodtak Siklóson

Sztárok disznólkodtak Siklóson

Bár a disznóölésről lemaradtak, de azért a kolbásztöltésre odaértek sztárjaink a VI. Tenkes alja Böllérfesztiválra.

A szakadó eső ellenére Müller Attila, Kefír és Polgár Peti kivette a részét a munkálatokból, később, mire kisütött a nap a Böllér rap-pel elhíresült Tekknő Mikiék is csatlakoztak a sztár-csapathoz.

„Vidéken születtem, így nem áll tőlem messze a kétkezi munka – meséli Attila, aki ezúttal kedvese Zoé nélkül érkezett Siklósra – nem azért nem tartott velem a párom, mert nem bírja a disznóvágást, hanem azért mert fotózása volt. Jövőre tuti, hogy közösen térünk vissza Riczu Tomi borász barátunk böllér csapatába és ígérem, hogy akkor a szúrást is bevállaljuk. Én ma-gam már harmadik éve járok vissza a Lovastanyára, mára már azt mondják a siklósiak, hogy nincsen böllérfesztivál Müller Attila nélkül” – meséli büszkén a műsorvezető.

Sztárok disznólkodtak Siklóson

A még mindig facér Kefir, mint minden évben, idén is elutazott Thaiföldre pihenni. De előtte ő sem hagyhatta ki a már hagyományos év eleji programot. Ő azért kevésbé volt bevállalós, és szakavatott, mint Attila.

„Nem bírom nézni, hogy mit művelnek a szegény állattal. – kezdi a V-tech frontembere – pe-dig már számtalan disznóvágáson jártam, arra még nem tudtak rávenni, hogy az ölésen részt vegyek. Volt olyan, hogy több ezer forintot felajánlott Gál Zoli barátom fogadásból, ha meg merem fogni a disznó farkát. Hááát, eddig még nem sikerült. Most legalább addig eljutottam, hogy a húst daraboljam. Én a disznóvágások hangulatát és az elengedhetetlen fogópálinkát szeretem inkább.”- nevet Kefir.

Sztárok disznólkodtak Siklóson

A kolbászkészítésbe viszont már tevékenyen bekapcsolódtak sztárjaink, akik mozdulatán lát-szott, hogy nem ebből élnek. Attila és Kefir csak a szerencsének köszönheti, hogy nem forráz-ta le magát egy kondér abalével.

„A kolbásztöltés után a hurka alapanyagjait szerettük volna kipecázni a kondérból Kefirrel. Megemeltük az üstöt, amikor Tibi a csúszós talajon elvesztette az egyensúlyát, így majdnem magunkra borítottuk a forró levet.”– mesélte lapunknak Attila, aki fiúk segítségére a helyi böl-lér sietett.

Sztárok disznólkodtak Siklóson

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.