Városlista
2024. június 13, csütörtök - Antal, Anett

Hírek

2010. Május 06. 08:15, csütörtök | Helyi
Forrás: www.stop.hu

Színes programok, sztárok, és jobbnál jobb lovasok: indul a Balatoni Vágta

Színes programok, sztárok, és jobbnál jobb lovasok: indul a Balatoni Vágta

A hétvégén, május 9-én rajtol Rádpusztán a Balatoni Vágta. A 2010-es vágtaszezon balatoni etapját a sztárok sem hagyják ki. Ott lesz például az RTL Klub műsorvezetője, Barabás Évi, a Back II Black frontembere, Bebe, valamint az Operettsz

Az elővágta színes programjain kívül az izgalmakról a Balaton Régió több tucat településéről érkező lovasok gondoskodnak. Gulyásparti, kézműves vásár, solymász bemutató, hagyományos ízek és bio ételek, valamint hagyományőrző programok várják a látogatókat.


Családjával látogat ki a Balatoni Vágtára Mészáros Árpád Zsolt, aki múlt héten előadásával lenyűgözte nyíregyházi előfutam közönségét. "A múlt héten nagyon jól éreztem magam a Nyírségi Vágtán, ahol énekeltem is a Rómeó és Júliából egy részletet. Lehet, hogy itt is fogok, és én leszek a Nemzeti Vágta hivatalos előfutam-énekese." - mesélte nevetve Árpád, aki már teljes erőbedobással készül a Nemzeti Vágta júniusi jótékonysági sztárfutamára.


A Balaton Régió több tucat településéről érkeznek jobbnál jobb lovasok a megmérettetésre, amelynek tétje, hogy indulhassanak a Nemzeti Vágta budapesti döntőjén.

A Nemzeti Vágta előfutamaként síkverseny megrendezésére kerül sor Gyenesdiáson a Faludi-síkon a felújított hajdanán volt Festetics tréningpályán. A verseny távja 1100 m két és fél kör a 440 m hosszú és 12 m széles homokos pályán.

Időpontja: 2010. május 22 - május 23.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 12. 12:37, szerda | Életmód

Múzeumok éjszakája - 450 intézmény mintegy 2500 programmal várja az érdeklődőket

Országszerte 450 intézmény mintegy 2500 programmal várja az érdeklődőket június 22-én a Múzeumok éjszakáján.

2024. Június 12. 12:36, szerda | Belföld

NATO-főtitkár: elfogadjuk, hogy Magyarország nem vesz részt az Ukrajnának nyújtott támogató műveletekben

A NATO elfogadja Magyarország álláspontját, miszerint nem kíván részt venni az Ukrajnának nyújtandó katonai és pénzügyi támogató műveletekben, ugyanakkor nem is blokkolja az erre irányuló NATO-erőfeszítéseket