Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Január 03. 05:00, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI

Szigethalmi verekedés - Az MTK két sportolója sérült meg életveszélyesen

Szigethalmi verekedés - Az MTK két sportolója sérült meg életveszélyesen

Az MTK két sportolója sérült meg szilveszter éjjel Szigethalmon egy tömegverekedésben, egyikük, egy ökölvívó túl van az életveszélyen, a másiknak az állapota még kritikus.

Az MTK ökölvívó-szakosztálya szerdán a honlapján azt közölte, hogy egy, a klub kötelékébe tartozó sportoló szüleinek a vendéglátó-ipari helyiségében a szórakozó sportolókba belekötött egy másik társaság, a szóváltás vége késelés lett. A 17 éves támadó többször megszúrta az ökölvívót, akinek a nyaki artériája megsérült, egy másik szúrás pedig majdnem a szívburkát is átszakította. Az MTK Facebook-oldalán azt írták, hogy a verekedésben egy másik sportolójuk is megsérült, az ő életéért még küzdenek az orvosok. A hvg.hu úgy tudja, hogy a másik sérült a klub egyik birkózója.
Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban az esetről azt mondta, "több ember sérülésével járó tömegverekedés tört ki Szigethalom egyik szórakozóhelye előtt". A bűncselekménnyel összefüggésben már kedden gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vettek egy 17 éves szigethalmi fiatalembert, a megyei főkapitányság emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ellene.
A szóvivő szerdán azt közölte, hogy az őrizetbe vett fiatalkorú a rendelkezésre álló adatok szerint kedd hajnalban a sörözőben szóváltás, dulakodás után többször mellkason szúrt egy férfit, aki ennek következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az adatgyűjtés során azóta az is kiderült, hogy ugyanakkor és ugyanott egy másik férfit is bántalmaztak, ő szintén életveszélyes sérüléseket szenvedett. Támadójának személyazonossága egyelőre nem tisztázott. A nyomozást szakértők bevonásával folytatja a rendőrség - mondta Beluzsárné Belicza Andrea.

Címkék: Bűneset-késelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön