Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Augusztus 30. 22:43, csütörtök | Helyi
Forrás: Zalai Hírlap

Szétszerelve rejtették el a lopott kerékpárt Hévízen

Szétszerelve rejtették el a lopott kerékpárt Hévízen

Nem tudtak túljárni a hévízi rendőrök eszén azok a fiatalok, akik szétszerelt állapotban, bozótban rejtették el azt a kerékpárt, melynek ellopását egy nappal korábban jelentették be a rendőrségre.

A feljelentés adatai alapján a sértett egy hévízi szálloda nyitott udvarán, lezáratlanul tárolta kerékpárját, melyet ismeretlen elkövető hétfőn eltulajdonított. A helyszínre érkező rendőrök széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, mely során hamarosan eljutottak egy vindornyaszőlősi fiatalkorú lányhoz, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. A nyomozók a házkutatás során szétszerelt állapotban megtalálták az ellopott kerékpárt, melyről sarokcsiszolóval tűntették el az eredeti festést.

Egy falubeli fiatal fiú is segítséget nyújtott a lánynak az alkatrészek elrejtésében, vele szemben bűnpártolás miatt indított eljárást a rendőrség - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.