Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Augusztus 04. 13:10, szerda | Helyi
Forrás: www.keszthely.hu

Soron kívüli testületi ülés - Keszthely

Soron kívüli testületi ülés - Keszthely

Az augusztus 20-ai tűzijátékra elkülönített összeg egy részét jótékonysági célra, az árvízkárosultak megsegítésére fordítja a város – erről is döntött múlt heti soron kívüli ülésén a keszthelyi képviselő-testület.

A májusban elhunyt Dr. Hajduk Árpádné megüresedett képviselői helyére a 2006-os MSZP-SZDSZ kompenzációs listáról Maczucza Éva került be a keszthelyi képviselő- testületbe. Maczucza Éva az Oktatási és Kulturális Bizottság, valamint az Egészségügyi és Szociális Bizottság képviselő tagja lesz - ez utóbbi bizottság nem képviselő tagjává Brunner Tibornét választották meg.

A beiktatás és fogadalomtétel után a képviselő-testület határozott a Pannon Európai Területi Együttműködési Csoportosulásban és az ahhoz kapcsolódó pályázaton való részvételről. A testület döntése értelmében a Tourinform iroda új helyre, a Kossuth L. u. 30. szám alá költözik.

Keszthely Város Önkormányzata az augusztus 20-ai ünnepi tűzijáték költségeinek felét, 250.000 forintot felajánlja a hernádnémeti árvízkárosultak megsegítésére, kiegészítve az augusztus 18-ai keszthelyi segélykoncert bevételével.

A napirendi pontok szerepelt a volt tüdőgondozó épületének hasznosítása, valamint a volt Angolna-telep hasznosítása tárgyában kötött megállapodások módosítása. Végezetül zárt ülés keretében egyedi lakásügyekről döntöttek és megválasztották a Helyi Választási Bizottság, valamint a szavazatszámláló bizottságok tagjait és póttagjait.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.