Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. November 16. 19:30, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Őrizetben a cserbenhagyó gázoló

Őrizetben a cserbenhagyó gázoló

A zalai rendőrök 2012. november 15-én elfogták azt a férfit,

aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy november 5-én halálra gázolt Pusztaszentlászlón egy úttesten fekvő 39 éves helyi férfit.
A rendőrök éjjel-nappal azon dolgoztak, hogy kézre kerítsék a baleset okozóját, aki megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A munkájukat nehezítette az is, hogy a baleset kisforgalmú útszakaszon, későn éjjel történt, tanúja nem volt, ennek ellenére már másnap tudták, hogy egy külföldi rendszámú kamiont keresnek. Felvették a kapcsolatot a társszervekkel, a szlovén és a horvát hatóságokkal – tőlük is sok segítséget kaptak. A kitartó munka meghozta gyümölcsét, és tegnap Letenyénél tartóztatták fel a kamiont. A 60 éves horvát állampolgárságú férfi beismerte tettét, de azzal védekezett, hogy rosszak voltak az út, és látási viszonyok. Bár észlelte, hogy valami megdobta a kamiont, de ő azt az út rossz állapotának tulajdonította.
A Zalai Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. A 60 éves férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.
IJ
Zala Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a