Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Május 15. 18:52, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Zala megyéből

Rendőrségi hírek Zala megyéből

Szabálytalanul, balra kis ívben akart bekanyarodni hétfőn délelőtt a zalacsányi Ady utcáról a Vállalkozók útjára személygépkocsijával egy helybeli nő

aki nekiütközött a szemből érkező és jobbra kanyarodni szándékozó személygépkocsinak. A baleset okozója nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Hétfőn délután egy szökésben lévő fiatalkorú lányt, míg kedden hajnalban Zalakomárban két, szintén szökésben lévő fiatalkorú fivéreket állítottak elő a rendőrök. A lány és az egyik fiú nevelőotthonból szökött el, míg az idősebb fiú nevelőintézeti eltávozását hosszabbította meg engedély nélkül.

Öt méter mély árokba hajtott személygépkocsijával egy zalaszentbalázsi nő, hétfőn délután a 74-es főút csatári szakaszán. Elmondása szerint egy, a forgalmi sávjában lévő kisállatot került ki, majd jobbra visszakormányozva a járművét az árokba hajtott, ahol tetőlemezére borulva állt meg. A gépkocsi vezetője nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Az elmúlt 24 óra közlekedési mérlege Zala megyében


Zala megye közútjain három közlekedési baleset történt, amelyek során két személygépkocsi vezetője sérült meg, egyikük nyolc napon túl gyógyuló súlyos, a másik pedig könnyű sérülést szenvedett. A jelölt időszakban a zalai rendőrök nem intézkedtek ittas járművezetővel szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a