Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. November 29. 21:22, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Rendőrségi hír Zala megyéből- FRISSÍTVE KÉPEKKEL

Rendőrségi hír Zala megyéből- FRISSÍTVE KÉPEKKEL

Kilencen sérültek meg – köztük két kisgyerek

– abban a balesetben, amely 2012. november 28- án este történt Zalaszentgrót és Kehidakustány között. A helyszínre három mentőautó is érkezett. Egy munkásokat szállító Mazda típusú kisbusz hátulról belerohant egy kivilágítatlan lovasfogatba. Az ütközés következtében a kisbusz átsodródott a menetirány szerinti baloldalra, és frontálisan ütközött egy Suzuki típusú autóval. A lovasfogaton hatan ültek, közülük öten sérültek meg; a 42 éves apa, a 38 éves anya, egy 11 hónapos csecsemő és 3 éves bátyja, valamint egy 48 éves zalaszentgróti férfi. A családot nyolc napon belül gyógyuló, sérüléssel vitték a Zalaegerszegi Kórházba. Súlyos sérülést szenvedett a kisbusz 55 éves sofőrje, egyik utasa, egy 37 éves zalaegerszegi férfi, őket a mentők a Keszthelyi Kórházba vitték. A Suzukit vezető férfi és 62 éves felesége könnyebben sérültek. A helyszínelés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.






Zala Megyei Rendőr- főkapitányság

IJ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: