Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2013. Április 23. 08:19, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Rendőrök versenyeztek

Rendőrök versenyeztek

Az Országos Baleset-megelőzési Bizottság idén is megrendezte a „Rendőr motorkerékpáros és járőr-gépkocsivezető” szakmai versenyét,

melynek célja a rendőri állomány szakmai ismereteinek bővítése mellett, a vezetéstechnikai tudásszint emelése. Megyénkben 2013. április 17-én, Nagykanizsán tartották a megmérettetést.

A versenyzőknek először különböző írásbeli feladatokat kellett megoldaniuk, majd gyakorlati tudásukról az akadálypályán adtak számot. Az egész napos versenyzés gépkocsivezető kategóriájában az első helyezést Takács Tímea r. főtörzsőrmester a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársa érdemelte ki, a második helyen végzett a Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársa Kovács László Lajos r. törzsőrmester végzett, míg a dobogó harmadik helyét Perényi Tamás r. őrmester foglalta el szintén a Nagykanizsai Rendőrkapitányságról.

Az első helyezettnek járó díjat Anti András r. alezredes a Közlekedésrendészeti Osztály vezetője adta át Takács Tímea r. főtörzsőrmesternek

A motorkerékpáros kategóriában első helyen Végvári Zoltán r. főtörzszászlós végzett a Nagykanizsai Rendőrkapitányságról, a második lett Bakos Norbert r. főtörzsőrmester a Zalaegerszeg Rendőrkapitányságról, míg Borsos Sándor r. főtörzsőrmester a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztály munkatársa vehette át a harmadiknak járó elismerést.

A verseny budapesti, országos fordulóján a kategóriák első helyezettjei képviselik Zala megyét.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

ij

Címkék: rendőrség, verseny, Zala

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.