Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2012. Szeptember 13. 21:02, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Rajtaütés a zalai bordélyházban-Videóval!

Rajtaütés a zalai bordélyházban-Videóval!

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és szervei határozottan fellépnek minden, a megyében történt, és tudomásukra jutott jogsértő cselekménnyel szemben.

Így történt ez egy rédicsi night club esetében is, amellyel kapcsolatban lányfuttatásról szereztek tudomást a Lenti Rendőrkapitányság munkatársai. Az információszerzést alapos elemző munka és további adatgyűjtés követte. A szerteágazó nyomozás eredményeként szeptember 7-én a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Lenti Rendőrkapitányság összehangolt akcióban rajtaütött az éjszakai báron, mely során bizonyítási eszközöket, valamint közbiztonságra különösen veszélyes eszközöket foglaltak le, a clubot üzemeltető házaspárt, valamint a pultban dolgozó férfit a rendőrség őrizetbe vette.

Videók:

Night Club ellenőrzés

http://www.police.hu/data/cms983344/PANZIOFINAL.wmv

Night Club bíróság

http://www.police.hu/data/cms983345/birosagFINAL.wmv

A mindenre kiterjedő nyomozás során beszerzett adatok alapján a night clubot üzemeltető házaspár a tavalyi évben bérelte ki az épületet. Az üzletmenet fellendítése, az extraprofit megszerzése érdekében konzumhölgyeket toboroztak főleg apróhirdetések, illetve ismerőseik körében. A munkára jelentkező hölgyekkel szabályos munkaszerződést kötöttek, alkalmazásukat az illetékes hatósághoz bejelentették, a közterheket is viselték utánuk. Az alkalmazottak munkaideje 22-06 óra közötti időszakra esett, melyről gondosan vezetett munkahelyi jelenléti ív tanúskodik. A nyomozás kiderítette, hogy konzumáláson túl, feladatkörükbe tartozott az arra igényt tartó vendégek szexuális kiszolgálása is. A konzumlányok italozás során beszélgetéssel, erotikus tánccal szórakoztatták a vendégeket, mely során felkínálták extra szolgáltatásaikat. A lányok és a kuncsaftok közötti extra szolgáltatás közvetítője, felügyelője a mindenkori pultos volt, akineka vendég előre kifizette a kért szolgáltatás árát, melynek a lányok az épület emeleti részében elhelyezkedő szobákban tettek eleget.

A nyomozás adatainak összegzése, értékelése alapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Lenti Rendőrkapitányság munkatársai 2012. szeptember 7-én éjszaka, egy összehangolt intézkedés keretében számoltatták el a bár üzemeltetőit, az ott tartózkodó konzumlányokat és az aktuális vendégkört.

Az üzemeltetőn és a feleségén kívül a pultos, hat konzumlány és kilenc vendég tartózkodott a clubban a késő esti órákban. A rendőrség bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt helyszíni szemlét tartott, mely sorántöbb, a bűncselekményhez köthető tárgyi bizonyítási eszközt - feljegyzéseket, a konzumhölgyek tevékenységének nyilvántartását, használt óvszereket -, illetve a bárpultban szamurájkardot, baseball-ütőt foglaltak le.

Az emeleten lévő szobákban a rendőrök tetten értek egy konzumhölgyet, aki éppen szexuális szolgáltatást nyújtott egy vendégnek. A konzumhölgyek szobáiban tartott szemle során további tárgyi bizonyítási eszközöket - főleg bontatlan és használt óvszereket, szexuális segédeszközöket – foglaltak le.

A kihallgatott vendégkör tagjai tisztában voltak a bár bordélyház jellegével, célirányosan ezért keresték azt fel, illetve a kihallgatott konzumhölgyek közül is többen részletes vallomást tettek a tényleges prostitúciós tevékenységükről.

A rendőrség az eljárás során beszerzett személyi és tárgyi bizonyítékok alapján a club két üzemeltetőjét és a pultos férfit őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. A bíróság ezzel egyetértett, azonban a gyanúsítottak előéletére tekintettel elegendőnek találta a két üzemeltető házi őrizetének és a pultos lakhelyelhagyási tilalmának elrendelését.

Az ügyben a Lenti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya bordélyház fenntartásával elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt indított büntetőeljárást

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 06:00, kedd | Életmód

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 30. 06:00, kedd | Belföld

Látványos fotókon a Magyar Honvédség gyakorlata

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez