Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Június 11. 10:56, hétfő | Bulvár
Forrás: Kertész Róbert, az MTI tudósítója jelenti

Pubban felejtette gyermekét a brit miniszterelnök

Pubban felejtette gyermekét a brit miniszterelnök

Pubban felejtette kislányát a brit miniszterelnök.

David Cameron és felesége, Samantha a Downing Street-i kormányfői hivatal szóvivőjének hétfői tájékoztatása szerint "még pár hónappal ezelőtt" költött el egy vasárnapi ebédet a brit kormányfők vidéki rezidenciája, Chequers közelében, a Plough Inn nevű pubban, három gyermekük, a nyolcéves Nancy, a hatéves Arthur és a 22 hónapos Florence, valamint két baráti család társaságában.
Amikor távoztak, Cameron külön autóval tért vissza a rezidenciára testőreivel, és azt hitte, hogy az összes gyerek a másik kocsiban utazik feleségével. Samantha ugyanakkor abban a hitben szállt be az őket szállító autóba, hogy Nancyt férje viszi haza.
A gyermek hiányát akkor fedezték fel - a Downing Street hétfői ismertetése szerint "rémülten" -, amikor mindketten visszaértek Chequersbe.
A miniszterelnök azonnal visszaindult a pubba, és meg is találta Nancyt. A kislány szülei negyedórányi távollétében sem ijedt meg nagyon: amikor édesapja visszaérkezett, hogy hazavigye, éppen a pub személyzetének segédkezett készségesen a vendégek kiszolgálásában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.