Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Május 14. 07:18, kedd | Bulvár
Forrás: mti/fotó: MTI/Máthé Zoltán

Pápai Joci bízik a továbbjutásban az Eurovíziós Dalfesztiválon

Pápai Joci bízik a továbbjutásban az Eurovíziós Dalfesztiválon

Bízunk abban, hogy a keddi elődöntőből Az én apám című dallal bejutunk az Eurovíziós Dalfesztivál szombati döntőjébe - mondta el a Magyarországot képviselő Pápai Joci a hétfői utolsó próba után az MTI-nek.

A szakmai zsűri hétfőn este pontozza az első elődöntő produkcióit. Pápai Joci ennek kapcsán felidézte, hogy két évvel ezelőtt Kijevben a döntőben a zsűritől alig kapott pontot, a közönségnek köszönhette, hogy végül a 8. helyen zárta a dalfesztivált.

"Este megpróbálom meggyőzni a zsűrit is, az a célom, hogy a legjobb legyek már most" - fogalmazott. Mint mondta, a hétfői próba után elégedett a produkcióval, a színpadkép is olyan lett, amilyet elképzeltek.

Pápai Joci köszönetet mondott mindazoknak, akik az MTVA-val közösen hirdetett fotópályázatukra elküldték édesapjuk fényképét vagy apaként a saját fotójukat. Ezekből egy különleges, sokak számára személyes színpadkép született és bár a magyar versenydalt Pápai Joci édesapja inspirálta, a fotókon keresztül mindenki úgy érezheti, hogy egy kicsit az ő édesapjáról is szól a Molnár Ferenc Caramellel közösen írt szerzemény.

Pápai Joci beszámolt arról is, hogy Jeruzsálembe is ellátogatott és az ott szerzett élmények óriási hatással vannak rá.

A Magyarországot képviselő énekes az Eurovíziós Dalfesztivál első, keddi elődöntőjében egyedül lép színpadra. A produkcióban szereplő két vokalista, Katona Petra és Feng Ya Ou Ferenc a színfalak mögül fogja támogatni. Pápai Jocit az első elődöntőben hetedikként láthatják majd a tévénézők.

A Duna Televízió a keddi és csütörtöki elődöntőt, valamint a szombati döntőt is élőben közvetíti 21 órától az izraeli helyszínről Rátonyi Kriszta és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie közreműködésével. Előtte 20 óra 30 perctől Hangolódjunk az Eurovízióra! címmel felvezető műsort sugároz a csatorna Forró Bence műsorvezetésével. Ebben a nézők nyomon követhetik Pápai Joci útját A Dal 2019 döntőjétől az Eurovíziós Dalfesztivál színpadáig és megismerkedhetnek a többi ország versenyzőivel is.

Pápai Joci A Dal történetében az első előadó, akinek kétszer is sikerült megnyernie a válogatót. Két évvel ezelőtt Origo című dalával győzött és Magyarország képviseletében a 8. helyen végzett a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.