Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Május 31. 08:29, hétfő | Helyi
Forrás: Festetich Kastélyszálló

Nyári pihenés a szelestei Festetich Kastélyszállóban*** és Zsuzsanna Hotelben***

Nyári pihenés a szelestei  Festetich Kastélyszállóban*** és Zsuzsanna Hotelben***

Vas megye szívében nyugodt, festői környezetben, a híres Szelestei Arborétum ölelésében található a 150 éves Festetich Kastélyszálló és mellette a modern gyógyvizes medencével rendelkező Zsuzsanna Hotel. Ideális helyszín csoportos és

A szálloda szolgáltatásai közül kiemelkedik a saját gyógyvíz, amely 1260 méter mélyből kerül a felszínre. Az 55 fokos víz, több mint 4900 mg/l sótartalmánál fogva rendkívül sokoldalúan fejti ki gyógyhatását. A nagyon gazdag ásványi anyag- tartalom kedvező hatású a mozgásszervi, reumatikus, szív és érrendszeri, valamint a női és bőrgyógyászati betegségek, panaszok enyhítésében, gyógyításában. Ellenjavallata nincs. Fürdőnk további különlegessége, hogy teljesen vegyszermentes a gyógyvizünk. Naponta leengedjük a teljes vízmennyiséget, és friss gyógyvízzel töltjük fel a medencét. A magas sótartalom és a vegyszerek hiányában fürdés után a bőr kellemesen selymes tapintásúvá válik. Továbbá a nyitott szemmel úszkáló gyermekeink szemét sem bántja a víz.
Szállodánk Ezüsthárs éttermében a magyar és a nemzetközi konyha remekeit kóstolhatja meg. Gyógyfürdőnkben Drinkbár is található, ahol gyümölcslevekkel, friss salátákkal, szendvicsekkel, könnyű ételekkel, különböző tea- és kávéspecialitásokkal várjuk vendégeinket.

Próbálja ki a Festetich Kastélyszálló nyári ajánlatát, mely 2 éjszakás elhelyezést kínál 2 fő részére bőséges büféreggelivel, 3-fogásos menőválasztásos vacsorával, 20 perces aromaolajos testmasszázzsal és egyéb szolgáltatásokkal kiegészítve személyenként mindössze 25.950,- Ft-os áron.

2010. június 15-ig történő egyhetes nyári foglalások esetén árainkból további 10% előfoglalási kedvezményt biztosítunk.

A családbarát hotel tökéletes választás minden korosztálynak akár egy gyógyulással egybekötött pihentető nyaralásra, akár egy romantikus hétvégére érkezik Szelestére.

Szobafoglalás telefonon a +36 95 565 001 számon vagy e-mailben: info@szelesteikastely.hu

www.szelesteikastely.hu


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.