Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2011. Július 03. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Öngyilkos akart lenni a világhírű színész

Öngyilkos akart lenni a világhírű színész

Öngyilkosságot kísérelt meg kedden éjjel londoni lakásában Jonathan Rhys Meyers ír származású világhírű színész. Gyógyszerrel próbált véget vetni az életének.

 

A színészhez ismeretlen személy hívta ki a mentőket, akik hárommillió fontos otthona padlóján heverve találtak rá. A 33 éves színész még eszméleténél volt, és határozottan tiltakozott az orvosi ellátás ellen, így a mentők 30 percnyi sikertelen győzködés és próbálkozás után végül csak rendőrök beavatkozásával tudták kórházba szállítani Meyerst.

A fiatal tehetség, aki korábban A Tudorok című BBC-sorozatban, a Nagy Sándor, a hódító és a Match Point című mozikban is szerepelt, évek óta küzd alkoholproblémákkal - írja az Új Ász.
 

STOP

Címkék: színész

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.