Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Augusztus 29. 10:58, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Németek termesztettek kannabiszt Zalában

Németek termesztettek kannabiszt Zalában

Egy falusi kiskertben termesztettek kannabiszt azok a német férfiak, akiket kedden lepleztek le a zalai rendőrök - közölte szerdán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség honlapján közzétett információ szerint a körzeti megbízottak Orosztonyban, egy családi ház hátsó kertjében bukkantak 30 tő élő kannabisz növényre. Az ezt követően tartott házkutatás során 35 egészben szárított növényt, illetve további zöld növényi törmeléket találtak.
Gyanúsítottként hallgatták ki az 51 éves Bernd K. és a 49 éves Stephan K. német állampolgárokat. A 49 esztendős férfi elmondta a nyomozóknak, hogy a szárított törmelékből főzetet készített és azt fájdalomcsillapítóként itta.
A nagykanizsai rendőrkapitányság kábítószer birtoklása miatt indított eljárást a férfiakkal szemben, akik szabadlábon védekezhetnek.

ij

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás