Városlista
2023. június 4, vasárnap - Bulcsú

Hírek

2010. Május 18. 17:17, kedd | Helyi
Forrás: www.balaton.vom.hu

Nem szűnik a káosz

Nem szűnik a káosz

A vasútnál éjszaka is dolgoztak a szélvihar és az árvíz okozta károk helyreállításán, ennek ellenére több vonalon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat, máshol pedig a sebesség-korlátozások miatt hosszabb menetidővel közle

Az esőzések után több utat is lezártak a régióban: vízátfolyás miatt teljes az útzár Devecser és Somlóhegy között, valamint a 8-ason Bánd és Herend között. Ez utóbbinál egy halastó öntött ki, ajánlott kerülés Herend felé. Gátszakadás követel teljes lezárást Hajmáskér és Gyulafirátót között, Bakonybánknál és Bakonygyepesnél vízátfolyás, Bakonybél és Bakonykoppány között pedig padkaleszakadás miatt nem lehet közlekedni.A Dunántúlon a viharos erejű szélben a felsővezetékre hajolt ágak, a viharban vasúti pályára dőlt fák okoztak fennakadásokat. A Budapest-Székesfehérvár-Szombathely, valamint a Székesfehérvár-Veszprém vonalon továbbra is késésekkel kell számolni. A Budapest-Székesfehérvár vonalon a tárnoki elővárosi vonatok nem közlekednek. A székesfehérvári vonatok a Déli pályaudvarról minden óra 11 perckor, Székesfehérvárról minden óra 23 perckor indulnak, Érd-alsón át közlekednek és minden állomáson és megállóhelyen megállnak.Vonatpótló autóbuszok közlekednek a Budapest-Pécs vasútvonalon Sásd és Vásárosdombó között, a Dombóvár-Bátaszék vonalon Dombóvár és Máza-Szászvár között, valamint Székesfehérvár és Balatonszentgyörgy között. Ma éjfélig a dél-balatoni vonalon a Nagykanizsáról 10:49-kor Bp. Déli pu.-ra induló, valamint Bp. Déli pu.-ról 09:06-kor, 11:06-kor, valamint 15:06-kor Nagykanizsára induló vonatok nem közlekednek.A Balaton déli részén közlekedő nemzetközi vonatok kerülő útvonalon, Dombóváron át járnak. Tapolcán át közlekedő gyorsvonatok: Bp. Déli pu.-ról 07:06-kor, valamint 19:06-kor induló Nagykanizsáig közlekedő gyorsvonat, Nagykanizsáról 4:49-kor, valamint 16:49-kor induló Bp. Déli pu.-ig közlekedő gyorsvonat. A kialakult rendkívüli helyzetre tekintettel ma éjfélig a Dunántúlon és a Budapest-Miskolc vonalon közlekedő feláras vonatok lC pót- és helyjegy nélkül vehetők igénybe.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 12. 09:12, péntek | Helyi

83-as út - Az új nyomvonalra terelik át a forgalmat Tétszentkút és Gyarmat között

Az új nyomvonalra terelik át a 83-as főút forgalmát Tétszentkút és Gyarmat között péntek délelőtt - írja a minisztérium.

2023. Június 04. 15:43, vasárnap | Belföld

Csapadékosabbá válik az időjárás a jövő hét elején

2023. Június 04. 08:29, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 22. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2023. Június 04. 08:26, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Huszonegy év után ismét döntős a Ferencváros

A Ferencváros 2002 után ismét bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája fináléjába, miután 30-29-re legyőzte a dán Esbjerget a budapesti négyes döntő szombati elődöntőjében.