Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Szeptember 10. 09:52, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Negyed óra alatt elfogták a rablót a zalai rendőrök

Negyed óra alatt elfogták a rablót a zalai rendőrök

A járőrkutya kitűnőre vizsgázott.

A zalaegerszegi kórházból érkezett a bejelentés a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra 2013. szeptember 2-án éjszaka, hogy egy súlyosan sérült férfit láttak el. A rendőrök a kórházban kihallgatták a 32 éves a zalaegerszegi vállalkozót, aki elmondta, hogy aznap este egy ismeretlen férfi késsel megtámadta lakásában. A zalaegerszegi rendőrök jelentős erők bevonásával kezdték meg az elkövető kézre kerítését, amikor a bűncselekmény helyszínétől nem messze az egyik kutyás járőr egy bokorban megbújó férfira lett figyelmes. A járőr igazoltatta a férfit, aki támadólag lépett fel, azonban az Igor névre hallgató németjuhász kutya lefegyverezte. A feltételezett elkövetőt, egy 22 éves zalaegerszegi férfit előállították és őrizetbe vették a rendőrök. A gyanúsított a bűncselekménnyel kapcsolatban részleges beismerő vallomást tett.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 22 éves L. Csaba ellen.

ij

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 02. 06:45, csütörtök | Külföld

Molotov-koktélt dobtak egy varsói zsinagógára

A gyanú szerint egy lengyel állampolgárságú fiatalember próbálta meg felgyújtani szerdán a Nozyk zsinagógát Varsóban, a politikai vezetők elítélték a történteket.

2024. Május 02. 06:44, csütörtök | Belföld

Vitályos Eszter: a kormány minden megtesz a bérek növekedéséért

A kormány ezután is mindent meg fog tenni azért, hogy Magyarország gazdasága újra erős legyen, a magyar embereknek legyen munkája, és a bérek tovább növekedjenek