Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Július 02. 11:34, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Négy ember sérült meg három balesetben

Négy ember sérült meg három balesetben

Több baleset is történt Zala megyében.

Súlyosan megsérült az a 39 éves férfi, aki kerékpárjával eddig tisztázatlan okok miatt 2013. július 1-jén este nyolc óra körül Gyenesdiáson nekiütközött az előtte haladó kerékpárosnak. A baleset következtében mindkét férfi elesett, egyiküket az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A baleset körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Két férfi is súlyosan megsérült abban a balesetben, ami 2013. július 1-jén reggel nyolc óra után történt Zalaapáti külterületén. Két autó ütközött össze, a balesetet okozó személygépkocsi vezetője megállás, és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Az ütközés következtében a Ford a vízelvezető árokban állt meg, két utasa: egy 56 és egy 49 éves férfi pedig az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett, mindkettőjüket kórházba vitték. A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya indított eljárást.

Elsődleges orvosi vélemény alapján súlyosan megsérült az a 43 éves motoros férfi, aki Zalaegerszegen 2013. július 1-jén 13 óra után eddig tisztázatlan okok miatt nekiütközött egy előtte haladó Peugeot-nak. A motort vezető férfit a mentők kórházba vitték. A baleset körülményeit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság vizsgálja.

ij

Címkék: baleset, közút, Zala

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben