Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2022. Január 18. 08:44, kedd | Belföld
Forrás: MTI/Fotók: MTI/Mészáros János

Napelemparkot és autókat kapott az Ökumenikus Segélyszervezet

Napelemparkot és autókat kapott az Ökumenikus Segélyszervezet

Személygépkocsikat és napelemeket kapott három cégtől az Ökumenikus Segélyszervezet.

A Mol napelemparkkal, a Mercarius Flottakezelő és a Pappas Auto személygépkocsikkal támogatja az Ökumenikus Segélyszervezetet - tájékoztatta a szervezet hétfőn az MTI-t.

A családok szolnoki átmeneti otthonában tartott sajtótájékoztatón adták át a szervezet vállalati partnerei az adományaikat, a Mol Magyarország 8 milliós támogatásával megvalósult, 66 napelempanelt tartalmazó beruházást, valamint a Mercarius Flottakezelő és a Pappas Auto által biztosított négy személyautót - közölték.

A napelempark a jövőben a 40 embernek otthont adó intézmény teljes energiaellátását fedezi, évente több mint egymillió forint rezsiköltséget takarítva meg az intézmény számára. A támogatás 11 elektromos fűtőtest beszerzésére is lehetőséget nyújtott - tették hozzá.

A Mercarius Flottakezelő és a Pappas Auto adománya pedig nemcsak az autók használatát jelenti, hanem teljes körű flottakezelési szolgáltatással is társul - írták.



Az eseményen részt vett Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, a miniszterelnök felesége, Kállai Mária országgyűlési képviselő, Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere, Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója, Sándorné Pólik Róza, a segélyszervezet szolnoki központjának vezetője, Ratatics Péter, a Mol Magyarország operatív működésért felelős ügyvezető igazgatója, Paizs József, a Pappas Auto ügyvezető igazgatója és Rónai-Horst László, a Mercarius Flottakezelő ügyvezető igazgatója - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során