Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Szeptember 25. 14:01, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Működésképtelen tévét vitt a Jobbik Varga Mihálynak

Működésképtelen tévét vitt a Jobbik Varga Mihálynak

A "magyar gazdaság felpörgetése érdekében" egy nem működő, használt televíziót kísérelt meg - sikertelenül - átadni a Jobbik kedden Varga Mihálynak, az IMF-tárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszternek.

Z. Kárpát Dániel jobbikos országgyűlési képviselő az esemény elején felidézte, hogy Varga Mihály múlt héten a Duna TV Közbeszéd című műsorában arra a kérdésre, hogy mitől fog nőni Magyarországon a belső fogyasztás, úgy válaszolt, "előbb-utóbb a hűtőszekrény elromlik, előbb-utóbb lehet a tévét is ki kell cserélni, tehát attól, hogy valaki két évig nem vesz meg valamit, előbb-utóbb mégiscsak eljön az idő amikor lehet, hogy ezt meg kell tennie."
Az ellenzéki politikus hangsúlyozta: a használt televízió átadásával biztosítani akarják a kormányt, hogy támogatják az erőfeszítéseiket, azonban "ha ezután sem sikerül felpörgetni a gazdaságot, akkor fel kellene váltani ezt a jelenlegi hullarángást" és a Jobbik szerint inkább a multinacionális vállalatok megadóztatásával, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) "diktátumainak visszautasításával" és az államadósság újratárgyalásával kellene próbálkozni.
A televíziót ezt követően Z. Kárpát Dániel megpróbálta átadni Varga Mihálynak a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Kossuth téri épületében, azonban a portán közölték, hogy a miniszter nincs az épületben és nem vették át a készüléket.

Címkék: Pártok-Jobbik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.