Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. Szeptember 23. 21:31, csütörtök | Helyi

Mozdulj, Keszthely!

Mozdulj, Keszthely!


Keszthely városa belvárosi ifjúsági egészség- és sportnapot rendez a Fő tér forgalmi lezárásával. Az esemény - a sport- és szórakoztató programokon túl - a belváros-rehabilitációs projekt lakossági bemutatását is célozza: belvár

Keszthely városa belvárosi ifjúsági egészség- és sportnapot rendez a Fő tér forgalmi lezárásával. Az esemény - a sport- és szórakoztató programokon túl - a belváros-rehabilitációs projekt lakossági bemutatását is célozza: belvárosi információs stand várja az érdeklődőket látványtervekkel, szórólapokkal és a belváros majdani állapotát bemutató makettel.

A program rendezvényének sikeres és biztonságos végrehajtása érdekében a Fő tér ezen a napon 9,00 órától részleges, 10,00 órától 22,00 óráig teljes lezárásra kerül a gépjármű forgalom elől.

Zárási pontok: Kossuth L. u. a Sörház u. – OTP parkoló bejáratánál és az Erzsébet királyné u. – Bem J. u. forgalmának biztosításával a Színház és a Gimnázium vonalában. A lezárt területen csak a megkülönböztető jelzést használó járművek közlekedhetnek.

A helyi- helyközi autóbuszjáratok a Fő tér elnevezésű megállóhelyet nem érintik, helyette a Szent Miklós u. – Bercsényi M. u. útvonalon közlekednek. A Fő téri taxi megálló átkerül az Iskola u. – Sörház u. közötti Kossuth L. u-i útszakaszra.


Kérik az érintett területen lakó, gépkocsival rendelkező lakókat és az üzlet tulajdonosokat, hogy szállítási feladataik lebonyolításánál a fenti korlátozást vegyék figyelembe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben