Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2012. Július 15. 18:21, vasárnap | Helyi
Forrás: balasport.hu

„Mozdulj Balaton!" - 2012-ben is!

„Mozdulj Balaton!

A helyi szervezők az elmúlt évekhez hasonlóan július 14-től szombat délutánonként, illetve újdonságként két vasárnapi napon is várják a sportolni vágyókat

Július 14-én lesz az első olyan nap, amikor a strandokon kialakított sportpályákon, a helyi lehetőségeknek megfelelően kispályás foci, strandröplabda, strandkézilabda, tollaslabda, lábtenisz, petanque, valamint a vízben űzhető sportágakban lesz lehetőség versenyek szervezésére, indítására.

A programsorozat 2004-ben, a Balaton Fejlesztési Tanács szervezésében és koordinációjával, az akkori Sport Minisztérium pénzügyi támogatásával, kilenc Balaton-parti település részvételével indult útjára.

Az idén 31 település 35 strandján várják az érdeklődőket, a mozogni, sportolni vágyókat A strandokra jutnak majd vadonatúj sportszerek, elsősorban labdák.
A helyi szervezők már készülnek a kezdésre, szórólap, illetve a rendezvény hivatalos honlapja (www.mozduljbalaton) is segít abban, hogy az érdeklődők friss információkhoz jussanak.

A programsorozat a VIII. Mozdulj Balaton Sporttalálkozóval ér véget szeptember elsején.

Címkék: balaton, Sport, verseny

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 12:18, kedd | Életmód

Filmrészletek kerültek elő az Egri csillagok első filmváltozatából

Az Egri csillagok első filmváltozatának több filmdarabkája került elő az egykori főszereplő hagyatékából, aki Vicuskát alakította az 1923-ban forgatott produkcióban.

2024. Május 21. 12:17, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is

2024. Május 21. 10:49, kedd | Sport

A közép-európai FIA F4 bajnokság nyitóhétvégéje az új hazai pályán a Balaton Park Circuit-en

A mezőny nagy része már a hét közepén megkezdte a munkát. A GRT az autót hibátlanul felkészítette pilótánk pedig körről-körre alkalmazkodott az autóhoz és a körülményekhez, így magabiztosan vághattunk neki a hétvégének.