Városlista
2019. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2019. Április 15. 13:33, hétfő | PR

Minden egy helyen: a Duna Plaza Irodaház

Minden egy helyen: a Duna Plaza Irodaház

Könnyű megközelíthetőség, modern környezet, éttermek, kávézók, sport, szórakozás és bevásárlás egy helyen: ilyen a Duna Pláza Irodaházban dolgozni.

Az, hogy hova járunk be nap mint nap dolgozni, meghatározza mindennapjainkat, rányomja bélyegét hangulatunkra, és motiválóan hathat munkamorálunkra is.

A Duna Plaza Irodaház elhelyezkedése

A Duna Plaza Irodaház frekventált helyen, a Váci úton található: mind kocsival, mind tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető. Autóval Budáról, az Árpád hídon keresztül, kötött pályán pedig a 3-as metró Gyöngyösi utca megállójánál leszállva mindössze pár lépés az épületkomplexum. A közelben található a 105-ös, 120-as busz, illetve a 14-es villamos megállója, az éjszakai járatok közül pedig a 914-es és a 950A jelzésű autóbusz is.

A kerékpárral közlekedők kiépített kerékpárutakon juthatnak el egészen a bejáratig.
Az irodaház saját mélygarázzsal, bérelhető parkolókkal rendelkezik, mely több, mint 1500 gépkocsi számára biztosít parkolóhelyet, így cégünkhöz érkező ügyfeleknek a parkolás sem okozhat fejtörést. A parkolóházban az első óra ingyenes.

A munkakörnyezet
Modern, egyedi, letisztult irodák szolgálnak a cégek otthonául. Az irodaházban recepció üzemel, az emeleti irodahelységek lifttel is elérhetőek. Az épület nyitható ablakokkal rendelkezik, így bármikor friss levegőhöz juthatunk, amikor igény van rá. A biztonságról 24 órás porta- és biztonsági szolgálat, videokamerás rendszer, illetve a kártyás beléptetés gondoskodik.

Minden egy helyen

A Duna Pláza 34.000. négyzetméteres területén a munkaidőn kívül is megtalálható minden, amire szükségünk lehet. Az irodaház többszintes vendéglátóterasszal, kiülős részekkel, hangulatos vízeséssel rendelkezik. Éttermek, kávézók, ahol ebédszünetben, vagy munka után felfrissülhetünk. Számos vásárlási lehetőség is rendelkezésre áll, mintegy 200 bolt kínálatából válaszhatunk, amennyiben munka után szeretnénk elintézni a bevásárlást, vagy beszerezni egy új ruhadarabot. A kikapcsolódni vágyók a Duna Plaza akadálymentesített, IMAX mozijába is ellátogathatnak. Az épületben található többek közt posta, bank, gyógyszertár és drogériák is.

Az irodaházban Fitness Center is üzemel, így ki-ki ízlése szerint kezdheti, vagy megkoronázhatja a napot egy kellemes edzéssel vagy szaunázással is.
A Duna Plaza irodaház bérelhető irodáiról itt tájékozódhatunk.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 19:17, csütörtök | PR

Személyre szabott pólók - hogy készülnek?

Sokszor jön jól egy póló - ajándéknak, meglepetésnek vagy akár saját magunknak - amire általunk választott felirat kerül. Ha érdekel, hogy mik a legfrissebb trendek, hogy otthon is kivitelezhető-e -

2019. Június 06. 19:11, csütörtök | PR

Mennyi múlhat egy bizonyítvány fordításán!

Külföldön új életet kezdeni hatalmas kaland, de még annál is nagyobb kihívás. Egy olyan apróság, mint félrefordított végzettségünk, könnyen sikeres elhelyezkedésünkbe, egyetemi felvételinkbe kerülhet.

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.