Városlista
2023. december 2, szombat - Melinda

Hírek

2010. Május 27. 19:29, csütörtök | Helyi
Forrás: Keszthely

Megújult a Balaton-parti játszótér

Megújult a Balaton-parti játszótér

Új, az uniós elvárásoknak megfelelő játszótérrel gazdagodott Keszthely; kellemes környezetben színvonalas létesítmény várja eztán a kisgyermekes családokat a Balaton-parton. A szerdai ünnepélyes átadás után már birtokba is vették a

Az Életfa óvoda csoportjának pünkösdi műsorával kezdődött az avatóünnepség, majd Ruzsics Ferenc polgármester adta át a játszóteret. A 20 millió forintos beruházási összeg felét pályázaton nyerte el a város, a kivitelezési munkák április elején kezdődtek. A régi játékokat elbontva hat új sport- és játékeszközt helyeztek el a helyszínen. Új szegély készült, és teljes talajcserét végeztek az ütéscsillapító felület kialakítása érdekében. Emellett asztallal egybeépített padok szolgálják a szülők kényelmét, és szemétgyűjtők is kiegészítik a létesítményt.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 02. 13:35, szombat | Belföld

Paloznaki Jazzpiknik: Morcheeba és Brand New Heavies is lesz

A Brand New Heavies, a Morcheeba, Tony Hadley (ex-Spandau Ballet) és a Son Mieux is koncertet ad a Paloznaki Jazzpikniken, amelyet 2024. augusztus 1-től 3-ig rendeznek.

2023. December 02. 13:32, szombat | Belföld

Időkapszulát és egy 122 éves levelet találtak az eleki templom kupolájában

Időkapszulát és az egykori esperes-plébános 122 éve írt levelét találták meg a Sarlós Boldogasszony-templom kupolájában a Békés vármegyei Eleken.

2023. December 02. 13:30, szombat | Külföld

Klímacsúcs - Magyarország is csatlakozott a nukleáris egyezményhez

Magyarország is aláírta a globális nukleárisenergia teremelő kapacitás megháromszorozására vonatkozó egyezményt szombaton az ENSZ Éghajlatváltozási Konferenciáján (COP28) Dubajban.

2023. December 02. 06:00, szombat | Belföld

Novák Katalin: a fenntartható jövőhöz fenntartható demográfiára van szükség

A család nem oka, hanem megoldása az éghajlati válságnak, a fenntartható jövőhöz fenntartható demográfiára van szükség