Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Február 27. 15:27, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Megcsúszott a vizes úttesten egy keszthelyi férfi

Megcsúszott a vizes úttesten egy keszthelyi férfi

Vasárnap délelőtt a 76-os főútvonalon Nagykapornak irányából Kisbucsa felé tartott Opel típusú személygépkocsijával egy keszthelyi férfi

Egy balra ívelő lejtős útszakaszon járművével megcsúszott a vizes-nyálkás úttesten, majd a terelőtábláknak ütközve, tetőlemezére borulva állt meg. A gépkocsi jobb első ülésén helyet foglaló utas nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

EgyébZala megyei rendőrségi hírek

Elfogások, előállítások, kábítószergyanús anyagok fiataloknál

Hamis bérlettel utazott egy helybeli férfi Zalaegerszegen, egy helyi-járatos buszon még pénteken. A sorozatszám eltérése tűnt fel a jegyellenőrnek, aki értesítette a Rendőrséget. Az előállított férfi gyanúsítottkénti kihallgatása során elismerte, hogy korábbi bérletek felhasználásával készítette el az általa felhasznált hamis utazásra jogosító iratot.

Már a helyszíni szemle során előkerültek az ellopott fémhordók

Szombaton délben egy zalaszentgróti társasház idős lakója kérte a Rendőrség segítségét, mivel ismeretlen elkövető fémhordókat és különböző fémtárgyakat tulajdonított el a ház közös padlásrészéből. A helyszíni szemle keretében végrehajtott adatgyűjtés során a rendőrök meghallgatták az egyik szomszédot, akinek lakásában megtalálták az ellopott fémtárgyakat.

Fiataloktól foglaltak lekábítószergyanús anyagokat

Szombaton este Tófej külterületén igazoltattak a rendőrök egy négyfős társaságot, akik személygépkocsijukkal egy földúton várakoztak. A 15 és 17 év közötti fiatalok zavart viselkedésére ruházatuk átvizsgálása során kaptak magyarázatot a rendőrök, amikor is több zacskónyi természetes és mesterséges eredetű kábítószergyanús anyag került elő, amelyet a lefoglaltak, az ügyben büntetőeljárás indult.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 13:42, péntek | Belföld

46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma