Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Március 19. 09:02, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Még a mosogatógépben is drogot tartott

Még a mosogatógépben is drogot tartott

A gyöngyösi nyomozók a mosogatógépben is új pszichoaktív anyagot találtak.

A rendőrök csütörtökön 15 óra 50 perckor intézkedés alá vontak egy járművet és a benne utazó személyeket. Az egyenruhások a kocsiban kábítószergyanús anyagokat, valamint készpénzt találtak. Öt főt állítottak elő a rendőrkapitányságra, ahol két személynél pozitív értéket mutatott a gyorsteszt is – közölte a rendőrség.

A nyomozók több, Gyöngyös környéki településen is kutatást tartottak a gyanúsítottak otthonaiban, mely során egy kilogramm új pszichoaktív anyagot foglaltak le.
V. Imre gyöngyösi lakos ellen őrizetbe vétele mellett új pszichoaktív anyaggal visszaélés, valamint kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás, továbbá kezdeményezték letartóztatásának indítványozását. Míg Cs. Richárd egri lakos ellen kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetése miatt indult eljárás.

Az elsődleges szakértői vélemény alapján, a helyszíneken talált anyagok új pszichoaktív anyagnak minősülnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.