Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. December 16. 17:02, hétfő | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Már a héten nagyobb forgalom várható az autópályákon

Már a héten nagyobb forgalom várható az autópályákon

Már ezen a héten nagyobb forgalomra kell számítani az utakon a közelgő ünnepek miatt, különösen az M1-es és az M5-ös autópályán, valamint az M0-s autóúton - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Extrém nagy forgalom várható a bevásárlóközpontok környékén is, és ez a környező közutak forgalmára is hatással lehet - írták.

Hozzátették, Ausztriában és a német tartományokban egy hét múlva, december 23-án kezdődik a téli szünet, de egyes nyugat-európai gyárakban már korábban leáll a munka, ezért nagyobb lesz a nemzetközi forgalom.

A nyugat felől érkező tranzitforgalom főként a már említett autópályákat érinti majd, de az M0-s dunakeszi és fóti, valamint az M7-es székesfehérvári csomópontjánál is erősebb forgalomra kell számítani. Az ország Dunától keletre eső gyorsforgalmi útjai közül az M3-as autópálya Hatvanig tartó szakaszán lehetnek a szokásosnál is telítettebbek a sávok - tették hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.