Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. December 08. 21:10, szombat | Helyi
Forrás: MTI

Lopott a vendégeitől egy zalaegerszegi fodrász

Lopott a vendégeitől egy zalaegerszegi fodrász

Megjelölt pénzzel csapdát állítottak, így buktattak le a rendőrök egy fodrásznőt

Megjelölt pénzzel csapdát állítottak, így buktattak le a rendőrök egy fodrásznőt, aki a gyanú szerint a zalaegerszegi üzletében rendszeresen meglopta a vendégeit - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a honlapján.

Az egyik vendég két éve vette észre, hogy miután fodrásznál járt, mindig kisebb-nagyobb összegek tűntek el a táskájából. A gyanúja szerint a fodrásza, amikor hajmosáskor a haján hagyta a sampont, a ruhaszárító takarásában kivette a táskájából a pénzt.
Miután a 62 éves nő bejelentést tett a rendőrségen, a nyomozók csapdát állítottak a fodrásznőnek. Amikor a sértett ismételten elment a fodrászhoz, és észrevette, hogy eltűnt a pénze, a jelzésére megjelentek a zalaegerszegi rendőrök és átkutatták az üzletet. A megjelölt pénzt a raktárban, a törölközők között találták meg.
A nyomozás eddigi adatai szerint a 60 éves zalaegerszegi fodrásznő több alkalommal összesen 340 ezer forintot lopott el a vendégeitől.
A rendőrök a fodrásznőt előállították, és folytatólagosan, üzletszerűen, nagyobb értékre elkövetett lopás miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: