Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Augusztus 21. 13:32, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

Lakás nyereményjátékot indít a Szerencsejáték Zrt. és az OTP

Lakás nyereményjátékot indít a Szerencsejáték Zrt. és az OTP

A Szerencsejáték Zrt. várhatón 15 százalékkal meghaladja az idénre tervezett számait az új lakásnyeremény játékának is köszönhetően, amelyet az OTP Csoporttal együttműködve szervez - tájékoztatott Mager Andrea, a társaság elnök-ve

- tájékoztatott Mager Andrea, a társaság elnök-vezérigazgatója sajtótájékoztatón Budapesten hétfőn.

Kiemelte, hogy az értékes tárgyi nyereményeket - köztük az ingatlant - azok között a játékosaik között sorsolják ki, akik rendelkeznek úgynevezett játékoskártyával. Jelenleg egymillió ilyen ügyfelük van, az év végéig azonban a szám várhatóan 1,3 millióra növekszik - tette hozzá.

Az elmúlt tíz évben a járvány évét leszámítva minden évben kétszámjegyű bővülést értek el - emlékeztetett. A Szerencsejáték Zrt. tavaly 821 milliárd forint szerencsejátékokból származó árbevételt ért el, ami több mint 17 százalékos javulás az egy évvel korábbihoz képest.

A játékoskártya programot a vállalat hat évvel ezelőtt indította, a termék egy kényelmi funkciót takar, illetve a felelős játékra ösztönzi a résztvevőket - ismertette.

Elmondása szerint a kártyát aktívan használó játékosok egy 110 millió forint értékű penthouse jellegű budapesti lakást nyerhetnek, ezen felül hetente egymillió forint értékű nyereményt sorsolnak ki közöttük. A nyereményjáték augusztus 28-tól indul és március 3-áig tart, amikor ki is sorsolják a nyertest.

"Húsz évig minden évben volt lakássorsolás, szép hagyományt élesztünk újra: 50 év óta először a lottótársaság újra lakást kínál" - fogalmazott Mager Andrea.

Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója az eseményen megjegyezte, hogy több szempontból is személyesen közel áll a szerencsejátékhoz, a bank szervezte például korábban a lottózást, amelynek legnagyobb eseménye mindig a lakás-, később a nyaralósorsolás volt. Több mint ötszáz lakást és 220-nál is több nyaralót sorsoltak ki, ezen kívül autót, háztartási eszközöket is lehetett nyerni - idézte fel.

Azzal folytatta, hogy a lottó a mai napig nagyon népszerű, nem hasonlítható más szerencsejátékhoz.

Arra is kitért, hogy az OTP ingatlancége "azóta is" sok lakást épített, volt egy "hullámvölgy", amikor kevesebbet fektettek be a területen, de most újra igyekeznek "forgalmat generálni". Óriási előnyük, szerinte, hogy az általuk fejlesztett ingatlanoknál az ügyfelek biztosak abban, hogy a befizetett előleg után a lakást meg fogják kapni, az esetleges hibákat a cég ki fogja javítani, nem fognak eltűnni a pénzükkel.

Az elnök-vezérigazgató tájékoztatott arról is, hogy idén hatszáz lakást terveznek építeni. A nyereményjátékba bevont, jól felszerelt ingatlan Somfa Ligetnél, Kőbányán lesz, annak adóját is átvállalják a szervezők - fűzte hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.