Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. November 21. 14:24, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Kitálalt kolléganője Árpáról és Klausmannról!

Kitálalt kolléganője Árpáról és Klausmannról!

Kiderült milyen is valójában Árpa Attila és Klausmann Viktor! A Szerencsekerék házigazdáiról kolléganőjük mesélt.

Aki nem ismeri személyesen Árpa Attilát és Klausmann Viktort, azok mindkét műsorvezetőt arrogánsnak és lekezelőnek tartják. Kolléganőjük, a Szerencsekerék betűforgatója, Rácz Zsuzsi azonban egészen másképpen beszél a két munkatársáról.
"Lehet, hogy egy picit elfogult vagyok, de én csakis jó dolgokat tudok róluk mondani. Attiláról sokan azt gondolják, hogy nagyképű, pedig ez nincs így. Persze, ehhez nekem is meg kellett ismernem. Neki ugyanis van egy sajátos humora, amit érteni kell, nem pedig megbántódni. Szeretem az ilyen embereket, ezért én pozitívan csalódtam benne" - mondja ezt Zsuzsi annak ellenére, hogy Attila olykor a műsorban is kekeckedik vele. Klausmann Viktor azonban egy egész más karakter. "Ő egy tipikus lányos apuka, akihez oda lehet menni, ha az embernek rossz kedve van, és persze akkor is, ha éppen örömhírt akar megosztani valakivel. Amolyan gondoskodó osztályfőnök típus. Éppen ezért azt is könnyen el tudom róla képzelni, hogy mivel veszi le a lábukról a lányokat..."- jegyezte meg viccesen Rácz Zsuzsi, a STORY4 műsorvezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.