Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Március 24. 10:54, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Kicserélte a rendszámot

Kicserélte a rendszámot

A keszthelyi járőrök egy 27 éves cserszegtomaji férfit fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként.

A járőrök 2016. március 20-án 15 óra 45 perckor Keszthelyen, a Külső Zsidi úton akartak ellenőrizni egy Opel Tigra típusú személyautóval közlekedő férfit. A sofőr azonban a rendőrök jelzése ellenére továbbhajtott. Az egyenruhásoknak csak Cserszegtomajon sikerült megállítani a járművet. A személyautó, illetve a sofőr adatainak ellenőrzése során kiderült, hogy a gépkocsira egy BMW típusú autó rendszámát helyezték fel, valamint a 27 éves cserszegtomaji férfi nem rendelkezett vezetői engedéllyel.
A jármű sofőrjét a rendőrök előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, valamint lefoglalták a személyautóra felhelyezett rendszámot és a forgalmi engedélyt.
A Keszthelyi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az ügyben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.