Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. Április 18. 22:11, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Keszthelyi parkolóban ütközött össze két személygépkocsi kedden

Keszthelyi parkolóban ütközött össze két személygépkocsi kedden

Egy keszthelyi parkolóban ütközött össze két személygépkocsi kedden délelőtt.

Egy áruház előtti parkolóhelyről kitolató Peugeot típusú furgon vezetője nem vette észre az úttest bal oldalán érkező személygépkocsit és nekiütközött. A felelősség kérdésében nem tudtak megegyezni, rendőri intézkedést kértek, amely során a baleseti helyszínelő mindkét féllel szemben szabálysértési eljárást kezdeményezett.

További esetek kapcsán intézkedtek a rend őrei Zalában

Egy golyós és egy sörétes vadászfegyvert, valamint azokhoz való lőszereket foglalt le a rendőrség egy lispeszentadorjáni házban kedden délután. A házban tartózkodó férfi elmondása alapján öröklés útján jutott a fegyverekhez, amelyek tartásához engedéllyel nem rendelkezett, ezért a rendőrség büntetőeljárást indított, mely keretében lefoglalták a fegyvereket és lőszereket.

Tiltótábla ellenére, záróvonalat átlépve kanyarodott balra és okozott balesetet egy férfi Nagykanizsán, kedden délután. A baleset okozója Toyotájával a Kölcsey utcáról szabálytalanul balra kanyarodott a Fő utcára, melynek során nem biztosított elsőbbséget egy jobbról érkező VW típusú személygépkocsinak és összeütköztek. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Az elmúlt nap közlekedési mérlege Zala megyében

Zala megye közútjain három közlekedési baleset történt. Mindhárom esetben használták a járművezetők és utasaik a biztonsági öveket, ennek is köszönhető, hogy egyik esetben sem történt személyi sérülés. A zalai rendőröknek az elmúlt 24 órában nem kellett intézkedniük ittas járművezetővel szemben.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt