Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Május 30. 18:55, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Keszthelyi férfit állítottak elő hétfőn a rend őrei - Friss rendőrségi hírek

Keszthelyi férfit állítottak elő hétfőn a rend őrei - Friss rendőrségi hírek

Garázdaság és könnyű testi sértés vétségének gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy keszthelyi férfit,

aki a gyanú szerint hétfőn este egy helybeli férfit többször megütött és megrúgott egy keszthelyi vendéglátóhely előtt. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Más rendőrségi hírek Zalából

Ma reggel érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint a nagykanizsai Csengery utca egyik üzletének falára ismeretlen elkövető horogkeresztet, valamint több ház falára egymást keresztező vonalakat festett.A helyszíni szemlebizottság megállapította, hogy egy üzlet falára festékszóró spray-vel önkényuralmi jelképet, valamint fenyegetőző szöveget, továbbá tizenkettő lakóépületre, valamint egy kisteher-gépkocsira „X" jelet festettek fel.
A rendőrség az ügyben önkényuralmi jelkép használata vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

« « « » » »

Hétfőn kora délután a biztonsági szolgálat fogott el 14 éves fiatalt, aki egy zalaegerszegi áruház hulladéktároló helyiségéből Hi-Fi berendezést akart eltulajdonítani. A fiatalt a rendőrök előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Hétfőn reggel a rendőrök Nagykanizsa belvárosában igazoltattak egy helybeli fiatal férfit, akinek zavart viselkedése gyanút keltett a járőrökben, amelyet a drog-gyorsteszt pozitív eredménye meg is erősített. A kihallgatott férfi elismerte, hogy megelőzően kábítószert fogyasztott, az ügyben büntetőeljárás indult.

« « « » » »

Egy nagykanizsai társasház lépcsőházának nyugalmát törte meg az a férfi, aki édesanyja lakásának ajtaját ordítozva rugdosta hétfőn délután. A férfit a rendőrök távolították el a lépcsőházból, majd szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben.

« « « » » »

Vasárnap este tíz darab gázpalackot szállított személygépkocsijával egy férfi, akit Gelsén igazoltattak a rendőrök. A nyolc megtöltött és kettő üres palack eredetével nem tudott elszámolni a férfi, ezért előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte, hogy munkahelyén engedély nélkül cserélte le saját üres palackjait a megtöltöttekre.

« « « » » »

Szombaton Cserszegtomaj külterületén segéd-motorkerékpárjával szenvedett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléses balesetet egy húsz éves férfi, aki egy földúton haladva esett el járművével. Az ittas vezetés gyanúját kizárta a rendőrség, azonban vezetői engedéllyel nem rendelkezett a férfi.

« « « » » »

Egy nagykanizsai hegyi pince melléképületében fogták el a rendőrök azt a helybeli férfit szombaton, akivel szemben a Zalaegerszegi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot. A 31 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére