Városlista
2023. szeptember 29, péntek - Mihály

Hírek

2010. Június 11. 10:58, péntek | Helyi
Forrás: www.balaton.vom.hu

Keszthelyen nyaralnak

Keszthelyen nyaralnak

Összefogtak a hazai szállodák az árvízkárosultak megsegítéséért, a DH az összes általa üzemeltetett egységben gyűjtést indított a dolgozók között. A keszthelyi Hullám üdülőbe hétfőn érkezik 40 gyermek az észak-magyarországi r

A Danubius szállodalánc kiemelten kezeli az árvízkárosultak megsegítését. A cégvezetés és az érdekképviselet közös döntése alapján az árvíz sújtotta borsodi térségben élő gyermekek részére a keszthelyi Hullám üdülőben egy hétig, június 14-től 21-ig, teljes ellátással nyaralást szervez 40 kisgyermek részére. Az általános iskolai tanulók a Tornaszentandrás, Szendrő, Szalonna és Szögliget térségből érkeznek.

Az üdülőben elszállásolt gyermekek részére gyermekruha és pénzadományok gyűjtése is indult. A Danubius szállodák selejtezésre váró ágyneműit, törölközőit is összegyűjtik és eljuttatják a rászorulóknak.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Július 26. 06:00, szerda | Helyi

Félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik, július 29-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez félszáz fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2023. Szeptember 29. 14:05, péntek | Belföld

Kihirdették a Prima Primissima díj idei jelöltjeit

A korábbi éveket jelentősen meghaladó számú jelölés érkezett az idei Prima Primissima díjra.

2023. Szeptember 29. 14:04, péntek | Külföld

Orbán Viktor Szerbiában tárgyal

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Belgrádba utazott, ahol részt vesz Szerbia, az Egyesült Arab Emírségek és Magyarország vezetőinek hármas csúcstalálkozóján.

2023. Szeptember 29. 14:02, péntek | Belföld

Magyar Suzuki: Esztergomban elkészült az 500 ezredik S-CROSS

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Magyar Suzuki: legördült az esztergomi gyártósorról az 500 ezredik S-CROSS - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.