Városlista
2023. szeptember 28, csütörtök - Vencel

Hírek

2010. Június 04. 08:12, péntek | Helyi
Forrás: Balatonsound

Kész a Heineken Balaton Sound programja!

Kész a Heineken Balaton Sound programja!

Alig több mint egy hónap múlva kezdetét veszi az idei nyár egyik legjobban várt fesztiválja, a negyedik Heineken Balaton Sound, ahol olyan nemzetközi szuperprodukciók és szupersztárok...

Alig több mint egy hónap múlva kezdetét veszi az idei nyár egyik legjobban várt fesztiválja, a negyedik Heineken Balaton Sound, ahol olyan nemzetközi szuperprodukciók és szupersztárok várják majd a fesztiválozókat, mint a The Chemical Brothers, a Pet Shop Boys, a Pendulum, Jamiroquai vagy David Guetta. Közel harmincöt nappal a nyitás előtt mátol olvasható ITT olvasható az idei Heineken Balaton Sound részletes programja!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Július 26. 06:00, szerda | Helyi

Félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik, július 29-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez félszáz fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2023. Szeptember 28. 13:15, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor: novemberben közel fél havi nyugdíjjal többet visz a postás

Nyugdíj-kiegészítést fizet a kormány, novemberben átlagosan közel fél havi nyugdíjjal többet visz a postás az időseknek - jelentette be csütörtökön a miniszterelnök.

2023. Szeptember 28. 13:14, csütörtök | Belföld

MNB-igazgató: év végére 7-8 százalék közé lassul az infláció

2023. Szeptember 28. 13:12, csütörtök | Külföld

Négy embert megsebesített egy lövöldöző Pozsonyban, a rendőrök lelőtték

Négy embert, köztük egy rendőrt is megsebesített egy pozsonyi lakótelepen egy ház ablakából lövöldöző férfi csütörtökön hajnalban. Rátámadt a helyszínre érkező rendőrökre is, akik lelőtték - közölte a szlovák rendőrség.