Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Július 23. 22:23, hétfő | Helyi
Forrás: Tourinform, Gyenesdiás

Keddenként játszóház Gyenesdiáson

Keddenként játszóház Gyenesdiáson

A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület a Varázshangok az Egészségért Egyesülettel együttműködve a következő hetekben 5 alkalommal (július 24., 31., augusztus 7., 14. és 21) családi játszóházba invitálja a kicsiket és nagyokat egyaránt

(tapasztalt szakemberrel). Kezdés 14.30-kor a Községháza nagytermében. Minden kreatív, logikai, képességfejlesztő játékot kedvelőt szeretettel várunk, hogy vidáman töltsük a délutánt!
Az idei évben nemcsak a Diási játékstrandon várja a lelkes, helyi fiatalokból álló animátor csapat változatos sport- és gyerekprogramokkal a strandolókat, hanem újdonságként – a gyerekek nagy örömére – a Gyenesi Lidóstrandon is gyerekanimátorok segítik az idő minél kellemesebb eltöltését tehermentesítve ezzel a szülőket szerda és szombat délutánonként.

Szintén újdonság az idén, hogy az életnagyságú Bala Tonival, a település kedves kabalafigurájával is találkozhatnak a strandolók. Ha valaki szeretné emlékbe hazavinni az aranyos teknőst, akkor ennek sincs akadálya: a Tourinform irodában különféle ajándéktárgyak pl. pólók, bögrék, kitűzők, kulcstartók, hűtőmágnesek is kaphatók.
(Fotón: Bala Toni a népszerű animációs programon, a vízi-aerobicon közreműködik:-)


Ha pedig nincs strandidő, keresse Gyenesdiás garantált programajánlóját: aktív és családi programok mint kalandpark, állatfarm, madárpark látogatás, túrázás gyalog vagy biciklivel, korongozás, lövészet – és aki résztvesz a Hétpecsétes hétpróba játékban, még garantált ajándékban is részesül.

Családbarát üdülőhely, családbarát árakkal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt