Városlista
2024. február 29, csütörtök -

Hírek

2010. Július 30. 07:04, péntek | Helyi

​Július utolsó hétvégéjén a Coca-Cola Strandparty a keszthelyi Városi Strandon

​Július utolsó hétvégéjén a Coca-Cola Strandparty a keszthelyi Városi Strandon

Szombaton, július 30-án 11 órától Varró Gyula ébreszti a testeteket, majd Gabika és Csocsó bohóc gondoskodik a vidám szórakozásról. De ez csak a kezdet!

14 órától SP veszi birtokába a színpadot, hogy legnagyobb slágerei mellett többek között legújabb, Ennyi volt című klipes dalát is bemutassa.

21 órakor Singh Viki és az Unisex zenekar fellépésével indul be az esti buli, amit fél 11-kor a Bestof rádiós különítménye fokoz még tovább. Közben pedig egész nap lehet a Balatonban pancsolni, illetve a Testébresztő program keretében sportolni. A djuice sátorban bárki kipróbálhatja magát a mindig népszerű telefondobáló versenyben. Aki pedig kicsit szeretné magát lehűteni, annak ajánljuk a Koktélbárt.

Szóval, ne hagyd ki, várunk Téged is Keszthelyen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 29. 13:56, csütörtök | Külföld

Vlagyimir Putyin: a Nyugat külpolitikája nukleáris konfliktussal fenyeget

A Nyugat veszélyes külpolitikai lépései és a részéről elhangzó nyilatkozatok olyan konfliktussal fenyegetnek, amely nukleáris fegyverek bevetésével és a civilizáció elpusztításával járhat

2024. Február 29. 13:53, csütörtök | Életmód

A korai csonthéjasokat veszélyezteti a jövő héten érkező lehűlés és fagy

Az elmúlt hetekben sorra dőltek meg a melegrekordok, a növények a tavaszt érezve fejlődésnek indultak, de a jövő hét közepén előre láthatólag lehűlés és fagy érkezik, ami veszélyezteti a korai csonthéjasokat

2024. Február 29. 09:54, csütörtök | Belföld

PM-államtitkár: könnyebbség jön a gépjárműadó fizetésben