Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Július 20. 16:06, péntek | Helyi

Jó estét nyár , jó estét Keszthely! - Fiatal tehetségek a színpadon

Jó estét nyár , jó estét Keszthely! - Fiatal tehetségek a színpadon

Idén is július elejétől vette kezdetét a Goldmark Károly Művelődési Központ által szervezett „Jó estét nyár, jó estét Keszthely” elnevezésű rendezvénysorozata.

A rendezvénby már csak azért is kivételesnek mondható ez évben, mivel a hagyományokat megszakítva, a fellépők névsora a 2012-es Helikoni versenyzők zöméből tevődött össze.

Jó estét nyár, Jó estét Keszthely!

Temesi Hildától, az intézmény rendezvényszervezőjétől megtudtuk, hogy májusban tették ki egy ismert közösségi oldal portáljára a felhívást, melyben olyan lelkes diákokat keresett, táncos-zenés kategóriák között, akik szívesen mutatnák be tudásokat ismét Keszthelyen. A sok-sok jelentkezőből, a szervezők igyekeztek a legjobbakat kiválogatni, akik színvonalas műsort mutathatnak be az immár megújult Balaton-parton és belvárosban. A program elsődleges célja a fiatal tehetségek pártolása, de emellett fontos része a kulturális élet felpezsdítése, valamint a turisták és a helyi lakosok szórakoztatása is.

Jó estét nyár, jó estét Keszthely!

Szerdán és csütörtökön a Balaton-parton Balambér Tamara és Inczédi Judit nyűgözte le a közönséget sok ismert sláger segítségével, majd a Helikonon is sikeresen szerepelt Suburban Noise rock együttes szórakoztatta a látogatókat.
Aki lemaradt az volna, az eheti előadásokról se keseredjen el, hiszen minden szerdán és csütörtökön a sétálón 10 órai kezdettel , a Balaton – parton pedig 19:00-ai kezdettel színes és színvonalas műsorral várják a kedves látogatókat.

Jó estét nyár, jó estét Keszthely!

Címkék: keszthely, rendezvény

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén