Városlista
2019. december 16, hétfő - Etelka

Hírek

2011. December 28. 15:28, szerda | Belföld
Forrás: Pécsi STOP/nbcationnews.com

Jézus jelent meg a családnál, meghallgattattak az imák? Videó!

Jézus jelent meg a családnál, meghallgattattak az imák? Videó!

A Megváltó arcképét vélte felfedezni egy amerikai család összeolvadt, majd megfagyott zsírkrétákban a karácsonyt megelőző napokban.

A "jelenés" Blue Springsben történt. A zsírkrétákat egy, az interneten talált játék kapcsán olvasztották fel, formákba öntötték, majd a hűtőbe tették - nyilatkozta Tara Gomez az nbcactionnews.com-nak, aki kisfiával közösen alkotott. Mikor negyed óra múlva kivette őket a hűtőből, legnagyobb megdöbbenésére az egyik fagyott zsírkrétatömbről egy Jézus-szerű kép nézett vissza rá.

A nő szerint ez egy válasz volt imáira. Hozzátette: a zsírkréta-Jézus arcot a család megtartja, semmiképpen nem fogja eladni.

Videó a Jézus-arcú zsírkrétáról:

A fenti eseten kívül Jézust a közelmúltban egy sziklafalon is látni vélték, valamint egy, az Indiai-óceánon található szigeten is lencsevégre kaptak egy alakot a felhőkben, aki a fotós szerint egyértelműen a megváltót formázza.

Címkék: Jézus

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 16. 06:38, hétfő | Belföld

Az örömnek kell áthatnia a karácsonyi várakozást

A karácsonyi várakozást mindig az örömnek kell áthatnia - mondta Beran Ferenc pápai káplán advent harmadik vasárnapján az M1 csatornának nyilatkozva.

2019. December 16. 05:01, hétfő | Belföld

Folytatódik az évszakhoz képest enyhe idő

Folytatódik az évszakhoz képest meleg idő, a hét első felében 15 fok körüli maximumok is lehetnek, csak néhol lehetnek mínuszok

2019. December 16. 05:00, hétfő | Belföld

Elvitték a Hatoslottó történetének második legnagyobb nyereményét

Idén már ötödik alkalommal vitték el a Hatoslottó főnyereményét. A szerencsés játékosok 1,051 milliárd forintot nyertek, a játék történetének második legnagyobb nyereményén osztozhatnak.

2019. December 15. 18:02, vasárnap | Belföld

Kötet jelent meg a Muzsikál az erdő rendezvénysorozatról

A Muzsikál az erdő rendezvénysorozat 15 évére tekint vissza fotók és élménybeszámolók segítségével az a kötet, amelyet december 20-án mutatnak be Taron.