Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Október 08. 10:48, szerda | Belföld
Forrás: Könyvkultúra Magazin/László T. András

James Bond két keréken

James Bond két keréken

A korábban Sherlock Holmest is újjáélesztő Anthony Horowitz brit bestsellerszerző írja a következő James Bond-regényt a Fleming-hagyaték megbízásából – számolt be róla a BBC News.

Horowitz könyve az ötvenes években játszódik majd. Az 59 esztendős szerző a megbízással kapcsolatban kijelentette, hogy Ian Fleming, a James Bond-regények eredeti szerzője „nagy hatással volt életére". Hozzáfűzte: „Ez az a könyv, amit meg kell írnom."

Az új történet egy ismeretlen Fleming-szövegre épül, egy hatvan évvel ezelőtti Bond-tévésorozat egy epizódjának vázlatára, amely a 007-es brit titkos ügynököt a motorversenyek világába vezeti.

Horowitz regényének kiindulási pontja a Murder on Wheels (Gyilkosság két keréken) című epizódvázlat lesz. A műről pedig még több érdekességek árul el a Könyvkultúra Magazin.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére