Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2011. Szeptember 06. 17:24, kedd | Helyi
Forrás: keszthely.hu

Új parkolási lehetőségek Keszthelyen

Új parkolási lehetőségek Keszthelyen

A Sörház utcában, a volt Kertmozi területén megnyílt a parkolóudvar, és a Rákóczi utcai 110 férőhelyes parkolóház is várja a vendégeket.

A Kertmozi területén kialakított parkolóban a fizetendő díjak az I. díjövezetével azonosak: szezonális időszakban (május 15-től szeptember 15-ig) 200 Ft/óra, szezonon kívül 160 Ft/óra. A bérletek is az I. díjövezet igénybevételének rendje szerint érvényesek: piros és lila bérlettel korlátlanul várakozhatnak az autósok, a sárga lakossági bérlettel pedig az időjelző kartonóra használatával egyórás időtartamra vehető igénybe díjfizetés nélkül a parkoló.

A Rákóczi utcai parkolóház – mely önkormányzati tulajdonba került, így azt is a VÜZ Nonprofit Kft. üzemelteti – szeptembertől nonstop nyitva tartással áll a vendégek rendelkezésére. Szezonban (május 15-től szeptember 15-ig) 160 Ft, azon kívül 120 Ft az óradíj, mely a közterületi parkolással megegyező időszakokban érvényes: szezonban hétfőtől vasárnapig 8-18 óráig, a szezonális időszakon kívül hétfőtől szombatig 8-16 óráig. A parkolóház üzemidőn kívül is fizetős, ekkor a fenti díjak feléért lehet ott várakozni. A ki- és behajtásnál térfigyelő rendszer segíti a biztonságot. A létesítmény területére bérlet vásárolható.

A Parkolási iroda a Lehel utca 2. szám alól a Piac térre költözött, ahol hétfőtől szombatig 8 és 16 óra között tart nyitva.

Címkék: keszthely, parkolás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt