Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Szeptember 12. 17:04, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Ivott, balesetet okozott, majd elhajtott

Ivott, balesetet okozott, majd elhajtott

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 64 éves helyi férfival szemben folytattak, aki 2021. január 12-én ittasan okozott személyi sérüléses balesetet, majd megállás nélkül elment.

Bejelentés érkezett 2021. január 12-én a délutáni órákban, hogy Bonyhád egyik utcájában baleset történt. Az egyik sofőr, az ütközést követően megállás nélkül elhagyta a helyszínt. A rendőrök a helyszínre érkezve azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, és rövid időn belül azonosították a balesetben részes járművet, melyen friss sérülések voltak. Az egyenruhások elfogták a kocsi 64 éves sofőrjét is. A férfit megszondáztatták, mely pozitív – magas – értéket mutatott. Ezt követően a járművezetőt további mintavételre is előállították. A helyszínelés és adatgyűjtés során kiderült, hogy a balesetben részes kocsi utasa megsérült. Az elsődleges intézkedéseket követően a bonyhádi rendőrök őrizetbe vették a 64 éves sofőrt, akinek a vezetői engedélyét is bevonták – részletezte a rendőrség oldalán.

A férfinak segítségnyújtás elmulasztása bűntett és ittas járművezetés vétség miatt is felelnie kell. Az eljárás során bevont szakértő megállapította, hogy a férfi szervezetében etil-alkohol volt az baleset időpontjában. A férfi elismerte, hogy a vezetést megelőző időben alkoholt fogyasztott.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Címkék: baleset, Bonyhád, ittas

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.