Városlista
2021. március 8, hétfő - Zoltán

Hírek

2020. December 08. 16:07, kedd | PR

Irodaházak, cégünk modern cégérei

Irodaházak, cégünk modern cégérei

A klasszikus mondás szerint a könyvet nem a borítója alapján kell megítélni, hisz a tartalom számít.

És ugyan igaz ez a vállalkozásokra is, ugyanakkor az idézett bölcsességgel ellentétben a cég telephelye, irodája igenis sokat elmond annak minőségéről és hozzáállásáról.

Mutasd az irodád, megmondom ki vagy

Egy vállalkozás sikerét legnagyobb részben az azt vezetők és a nekik dolgozók garantálják, hiszen a legfontosabb az elvégzett munka, a partnerek elégedettsége és a minőségi referenciák. Az esetek jelentős részében ezek lesznek a döntő faktorok, ha épp cégek után kutatunk, legyen szó bármilyen ágazatról is. Persze néha ezek mögött is lehetnek üres ígéretek, érdemes tehát megfontoltan válogatnunk.

És bár – ahogy már említettük – nyilván a beltartalom az elsődleges, az első benyomás és a prekoncepcióink szempontjából igenis fontos, hogy az adott cég milyen helyen rendezi be főhadiszállását. Egy kezdő vállalkozás nyilván nem engedhet meg magának túlzottan modern irodákat, ám a növekedéssel együtt kell járnia az infrastrukturális fejlődének is. Épp ezért egy korszerű irodaház a cég számára egyfajta cégérként is működhet, mely a minőséget mutatja.

Modern elegancia

Az ország nagyvárosaiban egyre jellemzőbbek a 21. századi igényeknek mindenben megfelelő, legtöbb esetben újépítésű irodaházak. A növekvő tendencia leginkább a fővárosban figyelhető meg, ahol az építkezések gyakorlatilag folyamatosan zajlanak, hétről-hétre kerülnek átadásra az újabb komplexumok. Ez persze nem véletlen, hiszen Budapest az ország legfontosabb gazdasági központja.

A legújabb irodaházak jellemzően központi területeken helyezkednek el, a város olyan pontjain, melyek bárhonnan jól megközelíthetők, közel találhatóak a központhoz és a főbb úthálózatokhoz egyaránt. Felszereltségük kifogástalan, hiszen konkrétan arra lettek tervezve és építve, hogy napjaink követelményeinek mindenben megfelelő munkavégzés történhessen benne.

Ezek a feltételek azok, melyek a cégek számára is fontos előnyökkel járnak. Egy irodaház a vállalkozás működését is megkönnyíti a különböző kiegészítő szolgáltatásoknak köszönhetően. Ezek skálája a porta- és gondnoki szolgálattól a különböző adminisztratív teendőkig terjedhet. Mindez pedig a cég gördülékeny és hatékony működését is szolgálja.

Az irodahelyiség pszichológiája

Jól látható tehát, hogy egy cég irodaházba költöztetése a vállalkozás számára több szinten is előnyöket tartogat. Ide sorolható a már említett „cégér funkció” is. De miért is fontos a modern és elegáns környezet. A képlet egyszerű: az emberek többsége az impulzusaira hagyatkozik és az első benyomás szinte minden alkalommal el is dönti a helyzeteket.

Sokan talán tagadnák ezt, ám pszichés szinten gyakorlatilag kizárhatatlanok az erre alapuló első, ösztönös vélemények. Egy modern irodaház tehát a megfelelő alap lehet egy partnerségi kapcsolat kialakításához. Hosszútávon persze továbbra is az elvégzett munka a vállalkozás legnagyobb érdeme, ám biztosak lehetünk benne, hogy a megfelelő környezet kialakítása kiváló kezdetet biztosít minden esetben.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 23. 11:20, kedd | PR

Elkészült az újjávarázsolt mezőkövesdi általános iskola

Többi közt új nyílászárókkal, kibővített tornateremmel és teljesen felújított homlokzattal várja vissza a mezőkövesdi általános iskola a diákjait.

2021. Január 26. 16:51, kedd | PR

Innovatív szoftvereket fejlesztett a Jánosik és Társai Kft.

Speciális, innovatív szoftvereket fejlesztett ki és vezetett be a Jánosik és Társai Kft. Ezek segítségével pontosan nyomon követhetik és ellenőrizhetik a megrendelők a cég által elvégzett munkákat.

2020. December 08. 16:00, kedd | PR

Ezt jó tudni a keresztféléves diplomázóknak a nyelvvizsgához

Ha keresztféléves diplomázó vagy, és még nincs meg a nyelvvizsgád, akkor hozunk néhány nagyon fontos információt az Euroexam vizsgáiról, ami megkönnyítheti a vizsgázásodat ebben a stresszes időszakban.

2021. Március 07. 18:16, vasárnap | Belföld

Az üzletek online továbbra is nyitva tarthatnak

A járvány óriási hullámban tört Európára, így Magyarországra is, ezért kell zárni, de az üzletek online továbbra is nyitva tarthatnak, az interneten mindent meg lehet vásárolni