Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2022. Február 03. 17:38, csütörtök | PR
Forrás: (x)

In-Management.hu – üzleti célú ingatlanok az egész országban

In-Management.hu – üzleti célú ingatlanok az egész országban

A gazdasági célokra bérelhető ingatlanok nem csak a fővárosban, hanem a vidéki területeken is népszerűek. Ha üzleti célokra keresünk helyiségeket még fontosabb, hogy megbízható forrásból származzanak.

Az országos lefedettség pedig további előnyöket tartogat.

Gazdasági lehetőségek és területek

Hazánk gazdasága mára közel sem jellemezhető egyetlen központi várossal vagy helyszínnel. Az üzletek zöme természetesen továbbra is a fővárosban koncentrálódik, ám a vidéki területek is erős felzárkózásban vannak. A vállalkozások és befektetők számára is egyre vonzóbb opciót jelentenek az ország különböző területei, legyen szó akár a Dunántúlról akár Kelet-Magyarország megyéiről. Minden terület, minden régió saját arculattal és lehetőségekkel rendelkezik, ezáltal garantált a sokszínűség.

Az elmúlt évtizedekben jellemzően a Dunántúl jelentette a legvonzóbb opciót azok számára, akik nem Budapesten szerettek volna vállalkozást indítani. Az osztrák határ melletti területek például kifejezetten gyümölcsöző régiónak bizonyultak, ahogy pl. turisztikai szempontból a Balaton és közvetlen környezete. Az utóbbi évek tendenciája azonban az, hogy komoly támogatások vándoroltak a keleti régiókba is, ahol így jelentős fejlesztések indultak, több multinacionális cég is itt talált otthonra. Épp ezért saját vállalkozásunk számára is vonzó lehet a vidéki berendezkedés.

Üzleti célú ingatlanok országszerte

Az üzleti célú ingatlanok a piac egy egészen sajátos, elkülönült szegmensét képezik. Ide sorolhatók az irodák, irodaházak, raktárak, logisztikai központok és a különféle üzlethelyiségek is. Tekintve, hogy speciális kategóriáról van szó, speciális hozzáértést igényel. Ha üzleti célú ingatlanokról van szó, mindenképpen érdemes az in-management.hu oldalán kezdeni a keresést és adott esetben igénybe venni szakértő segítségüket is.

Az in-management.hu weboldal és a mögötte álló ingatlancég hosszú évek tapasztalatait kamatoztatja az üzleti célú ingatlanok területén. Portfóliójukban a legkülönfélébb típusú, elhelyezkedésű és méretű opciók közül válogathatunk és ami talán a legfontosabb: országos lefedettséggel rendelkeznek. A korábban már említett potenciált, mely a vidéki régiókban rejlik már ők is felismerték, így hazánk legkülönbözőbb területein kínálnak kiadó vagy épp eladó ingatlanokat. Keressünk akár új helyet vállalkozásunknak, vagy kutassunk befektetési lehetőségek után, az in-management.hu a biztos kiindulópont.

Egyszerű, gyors, átlátható

Bármilyen típusú ingatlanról legyen is szó, fontos, hogy az érdeklődők gyorsan és egyszerűen találják meg a számukra releváns opciókat és a hozzájuk kapcsolódó legfontosabb információkat. Erre manapság egy jól felépített weboldal a leginkább alkalmas, ahol azonnal elénk tárulnak a lehetőségek. Az in-management.hu weboldal jól illeszkedik ebbe a képbe, hiszen bárki másodpercek alatt kiszűrheti azokat az ingatlanokat, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot.

Az elérhető ingatlantípusok kifejezetten sokfélék, a logisztikai központoktól a vendéglátó egységekig gyakorlatilag bármit megtalálunk. Nagy segítségünkre lehet a térképes kereső is, mely minden adott ingatlantípusnál megjeleníti azokat a régiókat és városokat, ahol a cég portfóliójába tartozó ingatlannal találkozhatunk. Ha üzleti célú ingatlant keresünk tehát, akár bérlési, akár vásárlási céllal, mindenképpen vegyünk igénybe olyan szakértő segítséget, amilyet az In-Management is kínál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről