Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Szeptember 10. 18:26, péntek | PR

Így keress gumiszervízt Győrben

Így keress gumiszervízt Győrben

Ha a nyári szabadságolások alatt nem találtál gumiszervízt Győrben, akkor valószínűleg nincs könnyű dolgod, de ez ne vegye el a kedvedet.

A gumik cseréjét még lehet halasztani, úgyhogy érdemes a legjobbat megkeresni. Mutatjuk, hogyan.

Lassan vége a nyárnak, így ha most keresel gumiszervízt Győrben, kicsit nagyobb lehet a választék, mert a szabadságolások nagyrészt véget értek. A bőségesebb választékból nehezebb kiválasztani azt, ami számodra ideális lehet, de adunk néhány támpontot, ami segít.

Márkafüggetlen

Ahhoz, hogy tényleg a kocsidra legjobb gumikat tudja adni, fontos, hogy márkafüggetlen gumiszervízt találj Győrben. Sok cég elköteleződik valamelyik márka mellett, így csak egy típusú gumit ajánl és szerel fel. Ha sikerül márkafüggetlen gumiszervízt találni, sokat nyerhetsz és nem csak anyagilag, mert figyelembe veszik a kocsid kívánalmait.

Bejelentkezés nélkül fogadjon

A kisebb műhelyeknél sokszor probléma, hogy előre be kell jelentkezni, de találsz olyan nagyobb gumiszervízt Győrben, ahol bejelentkezés nélkül is fogadnak. Ez jóval kényelmesebbé teszi a feladatot, mert nem kell a saját napirendeden változtatni egy gumicsere miatt.

Más problémát is tudjon kezelni

Ha már gumishoz viszed a kocsit, érdemes át is nézetni, ezért jó, ha a gumiszervíz Győrben helyben el tudja végezni az autó átvizsgálását és az esetleges javításokat is, hogy ne kelljen kétszer menni. Az autó átvizsgálását érdemes legalább félévente megejteni, így ez egybeeshet a téli-nyári gumi cseréjével.

Jó, ha tudod

A téli gumival nem csak a havas, hanem az őszi lehűlt, vizes úton is jobban fut az autó, ezért nem érdemes a decembert kivárni a cserével. A téli gumi ugyan elsősorban a hidegre készült, mivel magas szilikát tartalmának köszönhetően télen sem válik merevvé, vagy rugalmatlanná, így úttartási képessége megmarad.

Ugyanakkor a mintázatán látható kisebb lamellák és hosszanti, mély barázdák feladata, hogy az út felületén található havat és vizet kiszorítsa, ezáltal jobban kapaszkodjon az útra. Az őszi esős, nyálkás úton az ilyen gumi szintén jó szolgálatot tehet, ezért érdemes egy kicsivel hamarabb feltenni a téli gumit. A megfelelő márka kiválasztásában a gumiszerszív munkatársai minden bizonnyal készségesen segítenek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat